//Γίνομαι συγγραφέας

Γίνομαι συγγραφέας

cover_suggrafeas_small2Συγγραφέας: Κλαίρη Καμπάνη

Εικονογράφηση: Κλαίρη Καμπάνη

Εκδόσεις: Διάπλαση

Χρονιά έκδοσης: 2016

Ηλικίες: 7+

 

Η Κλαίρη Καμπάνη είναι γραφίστρια. Γράφει όμως κιόλας. Και αυτό το βιβλίο είναι αυτό που έψαχνες εσύ που θες να μάθεις επιτέλους τί χρειάζεται να έχεις για να γίνεις συγγραφέας. Ενα βοήθημα, ένας μπούσουλας ίσως, ένα απαλό σπρώξιμο που θα σου δώσει την ώθηση να πιάσεις το μολύβι, το πληκτρολόγιο, ό,τι σε βολεύει, θα καθαρίσεις το μυαλό σου, θα βάλεις τις σκέψεις σου σε μια τάξη και θα αρχίσεις να ανακαλύπτεις τον μαγικό κόσμο της συγγραφής. Εκεί που όλα είναι πιθανά. Εκεί που όλα είναι δυνατά!

Παίρνοντας έμπνευση από τα ίδια της τα παιδιά, η Κλαίρη Καμπάνη δίνει με πολύ απλή γραφή οδηγίες για το πως μπορείς και εσύ να ξεκινήσεις να γράφεις τη δική σου ιστορία και να την τελειώσεις κιόλας! Βήμα-βήμα, μέρα τη μέρα θα δεις πως μπροστά σου θα σου αποκαλύπτεται ένας κόσμος φανταστικός.

Ενα εγχειρίδιο γραφής για επίδοξους συγγραφείς (κάθε ηλικίας) που εμπλουτίζεται και αναδεικνύεται από την καταπληκτική εικονογράφηση της ίδιας της Καμπάνη.

Από |2017-01-31T14:38:36+03:0020 Οκτωβρίου 2016|Tags: , , |0 Σχόλια

About the Author:

Σπούδασε Δημοσιογραφία στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος (Deree College) και δούλεψε για περισσότερο από μια δεκαετία στην ελληνική έκδοση της εφημερίδας "Metro" και σε μουσικά περιοδικά (Sonik, Ποπ & Ροκ). Υπήρξε ανταποκρίτρια της Μetro International. Η "Κόκκινη Αλεπού" είναι το δικό της διαδικτυακό περιοδικό που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα που αφορούν στο παιδικό βιβλίο. Παράλληλα, τον Ιανουάριο του 2018 σχεδίασε και υλοποιεί από τότε την καμπάνια "Διαβάζω Δυνατά".

Απάντηση