Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Mε αφορμή την κυκλοφορία των βιβλίων της Τζέσικας ΓιωσαφάτΤο μυστικό ταξίδι μου… χωρίς την πιπίλα” και “Το μυστικό ταξίδι μου… χωρίς την πάνα” η Key Books σας προσκαλεί στη Yoleni’s στις 2 και 9 Απριλίου. Θα είναι δύο Κυριακές γεμάτες παιχνίδι, φαντασία, γνώση & δημιουργικότητα.

Την Κυριακή 2 Απριλίου το πρόγραμμα αφορά παιδιά με τους γονείς τους και περιλαμβάνει:

11:00-13:00: Διαδραστικό & θεατρικό παιχνίδι για παιδιά & γονείς με τη Μαρία Παυλοπούλου. Θα παίξουμε με νερό, άμμο, πολύχρωμα καπέλα, με φως και με σκιές και μαζί θα ζήσουμε «Το μυστικό ταξίδι μου… χωρίς την πιπίλα!». Η μουσική, ο χορός, οι φόρμες του σωματικού θεάτρου και της δημιουργικής κίνησης θα είναι τα εισιτήριά μας. Με αυτά θα μπούμε ελεύθερα σε κάθε γωνίτσα των βιβλίων για να παίξουμε πολύ και να ευχαριστηθούμε πιο πολύ και το κάθε παιδί να δημιουργήσει το δικό του έργο.

Ηλικίες 2-5.
Θέσεις για 20 παιδιά με ένα συνοδό ανά παιδί. Προτείνουμε να φοράτε άνετα ρούχα

 

13.30-14:00 & 14.30-15:00:  Yoga με τη Νικόλ Ιωαννίδη για παιδιά & γονείς. Μπορούμε μέσω του παραμυθιού να χαλαρώσουμε, να παίξουμε και να περάσουμε στα παιδιά μας ότι ήρθε η ώρα να αποχωριστούν την αγαπημένη τους πιπίλα, την ίδια ώρα; Ναι! Με το kids yoga!

Ηλικίες 2-5 
Θέσεις για 20 παιδιά με ένα συνοδό ανά παιδί ανά session. Παρέχονται στρώματα yoga. Φορέστε άνετα ρούχα και να έχετε μαζί σας μία πετσέτα αν θέλετε. Όταν κάνετε κράτηση διευκρινίστε αν θα έρθετε στο πρώτο ή στο δεύτερο session.

 

16:00-18:00: Διαδραστικό & θεατρικό παιχνίδι για παιδιά & γονείς με τη Μαρία Παυλοπούλου. Θα παίξουμε με νερό, άμμο, πολύχρωμα καπέλα, με φως και με σκιές και μαζί θα ζήσουμε «Το μυστικό ταξίδι μου…χωρίς την πάνα!» Η μουσική, ο χορός, οι φόρμες του σωματικού θεάτρου και της δημιουργικής κίνησης θα είναι τα εισιτήριά μας. Με αυτά θα μπούμε ελεύθερα σε κάθε γωνίτσα των βιβλίων για να παίξουμε πολύ και να ευχαριστηθούμε πιο πολύ και το κάθε παιδί να δημιουργήσει το δικό του έργο.

Ηλικίες 2-5  Θέσεις για 20 παιδιά με ένα συνοδό ανά παιδί. Προτείνουμε να φοράτε άνετα ρούχα.

Την Κυριακή 2/4 θα πραγματοποιηθεί και έκθεση έργων της Τατιάνας Κοντούλη με θεματολογία που γεφυρώνει το παιδικό με το ενήλικο, και θα εκτεθούν και δύο έργα εμπνευσμένα από τις ιστορίες των βιβλίων.

  • Για τις όλες τις δράσεις απαιτείται κράτηση στο 210-2524234. Μετά από τηλεφωνική επιβεβαίωση την Παρασκευή 31/3 και την Παρασκευή 7/4, θα σας αποσταλεί ειδικό κουπόνι που θα προσκομίσετε κατά την προσέλευση σας στο χώρο.
  • Στα προγράμματα για τα παιδιά επιτρέπεται η παρουσία ενός (1) μόνο συνοδού ανά παιδί.
  • Για τους επισκέπτες μας υπάρχει και ο χώρος του Cafe, του Delicatessen κλπ.
  • Μεταξύ των δράσεων θα γίνουν αναγνώσεις των βιβλίων.