Από την Dark Horse Comics πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου του 2020 το Daddy Daughter Day, το βιβλίο που έχει γράψει η Isabelle Bridges-Boesch και έχει εικονογραφήσει ο πατέρας της, ο διάσημος ηθοποιός Jeff Bridges. Στο 56 σελίδων βιβλίο η Isabelle Bridges-Boesch γράφει για μία μέρα από την εφηβεία της, την οποία τιτλοφορεί «Η μέρα του μπαμπά και της κόρης». «Οταν τα παιδιά είναι μικρά είναι εύκολο να πεις “έλα να παίξουμε μαζί. Οταν όμως μεγαλώνουν και όλοι μας είμαστε απασχολημένοι με τις ζωές και τις δουλειές μας, η επαφή χάνεται. Το να εικονογραφήσω το βιβλίο της Isabelle μου έδωσε την ευκαιρία να περάσω χρόνο μαζί της και να ζήσουμε μια νέα περιπέτεια», ανέφερε ο ηθοποιός.

Mετά τον Kobe Bryant, τον Chris Paul και τον Dennis Rodman, ήρθε και η σειρά του James LeBron να γράψει παιδικό βιβλίο. Ο άσος του μπάσκετ υπέγραψε συμβόλαιο με τον εκδοτικό HarperCollins για δύο βιβλία. Το πρώτο τιτλοφορείται I Promise, είναι εικονογραφημένο από τη Nina Mata και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου του 2020. Με αφορμή την επικείμενη έκδοση, ο LeBron αναφέρει ότι «τα παιδικά βιβλία έχουν την ικανότητα να διδάσκουν αλλά και να εμπνέουν. Για αυτούς ακριβώς τους λόγους και για το γεγονός ότι μπορούν να φέρουν τους γονείς και τα παιδιά πιο κοντά, τα δύο βιβλία μου είναι τόσο σημαντικά για μένα». Το πρώτο του βιβλίο, που είναι εικονογραφημένο, είναι εμπνευσμένο από το πρόγραμμα του LeBron James Family foundation, που φέρει τον ίδιο τίτλο (Ι Promise). Το δεύτερο βιβλίο που θα βγάλει (2021) είναι ένα μυθιστόρημα για παιδιά δημοτικού.

Από μυθιστόρημα έγινε ταινία και τώρα και εικονογραφημένο βιβλίο για μικρά παιδιά. Ο λόγος για το The Princess Bride, το βιβλίο του William Goldman που κυκλοφόρησε το 1973 και μια δεκαετία αργότερα μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη σε σκηνοθεσία Rob Reiner και τον Cary Elwes, τη Robin Wright, τον Mandy Patinkin, τον Chris Sarandon και τον Wallace Shawn στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Το The Princess Bride: A Counting Story πρόκειται να κυκλοφορήσει από την Little, Brown Young Readers στις 6 Οκτωβρίου του 2020, είναι φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι (board book), είναι εμπνευσμένο από την ιστορία του Goldman, αλλά ουσιαστικά είναι ένα βιβλίο για να μάθουν να μετράνε τα μικρά σε ηλικία παιδιά (κείμενα: Lena Wolfe, εικονογράφηση: Bill Robinson).