Εγώ πετάω… εσύ; – Εγώ είμαι μικρό… εσύ;

Σειρά: Αγγίζω και μαθαίνω τα ζωάκια – Fisher Price

Εκδόσεις: Χάρτινη Πόλη

Ηλικίες: 1+

 

Ποιος είπε πως τα μωρά δεν διαβάζουν; Όταν έχουν τα κατάλληλα βιβλία, θα το κάνουν και αυτό. Αλλωστε, σε αυτές τις πολύ τρυφερές ηλικίες τα παιδιά αντιμετωπίζουν τα βιβλία σαν παιχνίδια. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, τα δύο βιβλία της σειράς “Αγγίζω και μαθαίνω τα ζωάκια” της Fisher Price θεωρούνται ιδανικά. Με σκληρές, χαρτονένιες σελίδες, στρογγυλεμένες στις άκρες τους, εικονογράφηση με απλές μορφές ζώων και αντικειμένων και τη χρήση λαμπερών και έντονων χρωμάτων, τα μωράκια έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν καινούργια πράγματα, να μάθουν παρέα με τον γονιό καινούργιες λέξεις και να αισθανθούν στα δακτυλάκια τους τις διαφορετικές υφές των υλικών από τις οποίες ειναι φτιαγμένες οι εικόνες. Στο “Εγώ πετάω… εσύ;” το παιδί αρχίζει σιγά – σιγά να μαθαίνει νέες λέξεις, κι ας μην μπορεί να μιλήσει ακόμα. Ακούει τη φωνή του γονιού, πιάνει με τα χεράκια του τις σελίδες και έρχεται σε επαφή με καινούργιες εικόνες, αποκτά πολλά νέα ερεθίσματα, ενώ στο “Εγώ είμαι μικρό… εσύ;” μαθαίνουμε να συγκρίνουμε και ανακαλύπτουμε τι είναι μικρό και τι μεγάλο. Και τα δύο βιβλία συμβάλλουν σημαντικά στη νοητική και συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού, το φέρνουν σε επαφή με το βιβλίο σαν αντικείμενο και το μαθαίνουν από πολύ νωρίς την ομορφιά της ανάγνωσης, ενώ παράλληλα δημιουργούν τις βάσεις για τις πρώτες τους γνώσεις.

 

 

*** ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ *** EKΛΕΙΣΕ ***

Οι εκδόσεις Χάρτινη Πόλη και η Κόκκινη Αλεπού σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε δύο αντίτυπα από τα βιβλία της σειράς Αγγίζω και Μαθαίνω τα ζωάκια, της Fisher Price.

Από το διαγωνισμό θα αναδειχθούν δύο νικητές, που θα κερδίσουν τα βιβλία “Εγώ είμαι μεγάλο… εσύ;” και “Εγώ πετάω… εσύ;

Όροι του διαγωνισμού:

  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ, κάτω από το κείμενο με το ονοματεπώνυμό σας και το ποιο βιβλίο θα θέλατε να κερδίσετε.
  • Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017 και ολοκληρώνεται την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017, στις 23:59.
  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας.
  • Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail την επόμενη μέρα της λήξης του διαγωνισμού.

***Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλους τους διαγωνισμούς μας***

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Πάρα πολλά γουρουνάκια και ένας μόνο λύκος

Αν σας αρέσουν τα παραμύθια, τότε σίγουρα θα προτιμάτε να μην τελειώνουν στο άψε σβήσε. Ένα παραμύθι θέλει αστείους ήρωες, ενδιαφέρον, λεπτομέρειες και σασπένς! Όλοι γνωρίζουμε την ιστορία του λύκου με τα τρία γουρουνάκια. Πόσες όμως παραλλαγές έχουμε ήδη διαβάσει και πόσες ακόμα μπορούμε να φανταστούμε;

Η Χόλι γεμίζει το κόκκινο σακίδιο

Η Χόλι είναι ένα μικρό πιγκουινάκι που μένει μαζί με τους γονείς και το υπόλοιπο σμήνος κάπου στον Νότιο Πόλο. Απολαμβάνει το παιχνίδι στο χιόνι, τα φρέσκα, λαχταριστά ψαράκια και τις βραδινές συναντήσεις με τους υπόλοιπους πιγκουίνους. Μια μέρα ο μπαμπάς της θα της ανακοινώσει ότι η θάλασσα δεν έχει πλέον πολλά ψάρια και θα χρειαστεί να ταξιδέψει μακριά για να μπορέσει να βρει φαγητό για όλους.