Εγώ πετάω… εσύ; – Εγώ είμαι μικρό… εσύ;

Σειρά: Αγγίζω και μαθαίνω τα ζωάκια – Fisher Price

Εκδόσεις: Χάρτινη Πόλη

Ηλικίες: 1+

 

Ποιος είπε πως τα μωρά δεν διαβάζουν; Όταν έχουν τα κατάλληλα βιβλία, θα το κάνουν και αυτό. Αλλωστε, σε αυτές τις πολύ τρυφερές ηλικίες τα παιδιά αντιμετωπίζουν τα βιβλία σαν παιχνίδια. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, τα δύο βιβλία της σειράς “Αγγίζω και μαθαίνω τα ζωάκια” της Fisher Price θεωρούνται ιδανικά. Με σκληρές, χαρτονένιες σελίδες, στρογγυλεμένες στις άκρες τους, εικονογράφηση με απλές μορφές ζώων και αντικειμένων και τη χρήση λαμπερών και έντονων χρωμάτων, τα μωράκια έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν καινούργια πράγματα, να μάθουν παρέα με τον γονιό καινούργιες λέξεις και να αισθανθούν στα δακτυλάκια τους τις διαφορετικές υφές των υλικών από τις οποίες ειναι φτιαγμένες οι εικόνες. Στο “Εγώ πετάω… εσύ;” το παιδί αρχίζει σιγά – σιγά να μαθαίνει νέες λέξεις, κι ας μην μπορεί να μιλήσει ακόμα. Ακούει τη φωνή του γονιού, πιάνει με τα χεράκια του τις σελίδες και έρχεται σε επαφή με καινούργιες εικόνες, αποκτά πολλά νέα ερεθίσματα, ενώ στο “Εγώ είμαι μικρό… εσύ;” μαθαίνουμε να συγκρίνουμε και ανακαλύπτουμε τι είναι μικρό και τι μεγάλο. Και τα δύο βιβλία συμβάλλουν σημαντικά στη νοητική και συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού, το φέρνουν σε επαφή με το βιβλίο σαν αντικείμενο και το μαθαίνουν από πολύ νωρίς την ομορφιά της ανάγνωσης, ενώ παράλληλα δημιουργούν τις βάσεις για τις πρώτες τους γνώσεις.

 

 

*** ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ *** EKΛΕΙΣΕ ***

Οι εκδόσεις Χάρτινη Πόλη και η Κόκκινη Αλεπού σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε δύο αντίτυπα από τα βιβλία της σειράς Αγγίζω και Μαθαίνω τα ζωάκια, της Fisher Price.

Από το διαγωνισμό θα αναδειχθούν δύο νικητές, που θα κερδίσουν τα βιβλία “Εγώ είμαι μεγάλο… εσύ;” και “Εγώ πετάω… εσύ;

Όροι του διαγωνισμού:

  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ, κάτω από το κείμενο με το ονοματεπώνυμό σας και το ποιο βιβλίο θα θέλατε να κερδίσετε.
  • Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017 και ολοκληρώνεται την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017, στις 23:59.
  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας.
  • Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail την επόμενη μέρα της λήξης του διαγωνισμού.

***Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλους τους διαγωνισμούς μας***

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Η μπάλα

Ο Αλέξης Κυριτσόπουλος είναι φιδωλός στις λέξεις του, χαρίζει όμως πλουσιοπάροχα τις εικόνες και τις ζωγραφιές του. Ξαναδιηγείται την ιστορία του Μπαχαριάν, αυτή που του μετέφερε η σύζυγός του Χριστίνα, και δημιουργεί ένα μοναδικό εικονογραφημένο βιβλίο που απευθύνεται σε παιδιά, αλλά και σε μεγάλους. Κι εκεί κρύβεται η μαγεία του και η ομορφιά του. Γιατί οι ιστορίες δεν έχουν ηλικία και ο Κυριτσόπουλος το γνωρίζει αυτό.

Η τελεία

Η Τελεία του Peter Reynolds είναι ίσως ένα από τα πιο αγαπημένα εικονογραφημένα βιβλία που έχουν κυκλοφορήσει. Το έχουν διαβάσει και αγαπήσει τόσα πολλά παιδιά που εδώ και μερικά χρόνια, το βιβλίο του Αμερικανού δημιουργού έχει και τη δική του Παγκόσμια Ημέρα, που γιορτάζεται κάθε χρόνο περίπου στα μέσα του Σεπτεμβρίου.