Γράμματα στο έλατο κρυμμένα

Συγγραφέας: Κατρίνα Τσάνταλη
Εικονογράφος: Μαρία Παγκάλου (Little Miss Grumpy)
Εκδόσεις: Διόπτρα
Χρονιά έκδοσης: 2021
Ηλικίες: 5+

Η Νίνα κοίταζε απογοητευμένη το έλατο στο πάτωμα του σαλονιού. Ήταν το πιο μικρό, το πιο κοντό και το πιο άσχημο χριστουγεννιάτικο δέντρο που είχε δει ποτέ. Σκεφτόταν πως όσα στολίδια και αν του έβαζε, αυτό δεν θα ομόρφαινε με τίποτα. Ψάχνοντας όμως στα κλαδιά, βρήκε ένα γράμμα κλεισμένο με βουλοκέρι και με σφραγίδα από τον Βόρειο Πόλο. Τι περίεργο!

Το γράμμα αυτό, που ως τώρα δεν το είχε παρατηρήσει, περιείχε οδηγίες πώς να φτιάξει μόνη της γιορτινά και πολύ ιδιαίτερα μαγικά στολίδια. Την επόμενη μέρα βρήκε και άλλο ένα γράμμα και μετά ένα τρίτο. Μέρα με τη μέρα η μικρή πρωταγωνίστρια της ιστορία της Κατρίνας Τσάνταλη ανακάλυπτε την πραγματική μαγεία των Χριστουγέννων και το μυστικό για μια νέα, ευτυχισμένη χρονιά.

Η Κατρίνα Τσάνταλη στο βιβλίο Γράμματα στο έλατο κρυμμένα γράφει μια πολύ γλυκιά ιστορία για τη μαγεία των Χριστουγέννων, τη σημασία των δώρων και το πραγματικό νόημα της ευτυχίας μέσα από το δόσιμο.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Ο φράχτης

Η ιστορία του Soderguid είναι βαθιά αληθινή, ένας καθρέφτης της πραγματικότητας με όλες τις διαφορές και τις ομοιότητες που μπορούν

Μαμακίαση

Το εικονογραφημένο βιβλίο “Μαμακίαση” είναι ένα βιβλίο που εξηγεί στα μικρά παιδιά την έλξη και εξάρτηση που συχνά νιώθουν για