Ήταν ένα μικρό καράβι…

… και άλλα κλασικά παιδικά τραγούδια

από την Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου

Εικονογράφηση: Ναταλία Καπατσούλια

Εκδόσεις: Διάπλαση

Ηλικίες: +1

 

Αυτή η έκδοση είναι ένας θησαυρός, όχι μόνο για τα παιδιά, γιατί έχουν την ευκαιρία να έχουν μαζεμένα σε ένα εξαιρετικά καλαίσθητο βιβλίο όλα αυτά τα κλασικά κομμάτια, αλλά και για τους γονείς – που θυμούνται όλα τα παιδικά τραγούδια με τα οποία μεγάλωσαν. Γιατί -ας μην γελιόμαστε – υπάρχει παιδί που να μην ξέρει το “Ηταν ένα μικρό καράβι” ή το “Βαρκούλα του ψαρά” και το “Δεν περνάς κυρά Μαρία“; Το ιδιαίτερο με αυτό το βιβλίο είναι η εικονογράφηση της Ναταλίας Καπατσούλια που με τα μαγικά της μολύβια έδωσε πρόσωπο σε τόσους ήρωες τραγουδιών και φυσικά το CD που θα βρείτε στο βιβλίο με τα τραγούδια που αγαπήσαμε και αγαπάμε ακόμα τραγουδισμένα από την παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου. Στο βιβλίο υπάρχουν οι στίχοι των “Ήταν ένα µικρό καράβι”, “Τι χαρά τι χαρά”, “Η καλή µας αγελάδα”, “∆εν περνάς, κυρα-Μαρία”, “Στη µηλιά τη φορτωµένη”, “Το κουνελάκι”, “Βαρκούλα του ψαρά”, “Ντίλι Ντίλι”, “Η φρεγάτα”, “Ο µπαρµπα-Μπρίλιος”, “Μια ωραία πεταλούδα”, “Χαρωπά τα δυο µου χέρια”, “Ήταν ένας γάιδαρος”.

 

Πάρτε μια ιδέα εδώ:

Save

Save

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Προδημοσίευση: Η απίστευτα αποτυχημένη φιλία της Λότι Μπρουκς

Λίγες ώρες πριν κυκλοφορήσει σε όλα τα βιβλιοπωλεία το δεύτερο βιβλίο με πρωταγωνίστρια τη Λότι Μπρουκς, μαθαίνουμε τα πάντα το σχεδόν 12χρονο κορίτσι και απαντάμε στο ερώτημα γιατί τα παιδιά την αγαπούν τόσο πολύ.

Υπάρχει ζωή μέσα στη μύτη σου;

Στο βιβλίο αυτό που κρατάμε στα χέρια μας, με τα φωτεινά, έντονα χρώματα και το μαλακό εξώφυλλο, μαθαίνουμε τα πάντα (ή κάνουμε μια καλή αρχή στο μαθάνουμε τα πάντα) γύρω από τους πολλές φορές αόρατους στο γυμνό μάτι μικροοργανισμούς με τους οποίους συμβιώνουμε.

O μικρός μαχητής

Ενα βιβλίο για τη δημιουργία του ανθρώπου και την εξέλιξη του εμβρύο από τη στιγμή της σύλληψης ως και μετά τη γέννησή του. Ενα βιβλίο για τους μικρούς εκείνους μαχητές της ζωής, που με δυσκολία κατάφεραν να γατζωθούν από τα τοιχώματα της μήτρας, να βρουν ένα ασφαλές σημείο και να μεγαλώσουν, ώσπου να γίνουν μωρά και να βγουν στον κόσμο.