Κική και Μπόμπος

Συγγραφέας – εικονογράφος: Yasmeen Ismail

Απόδοση: Μαρία Ζουράρη

Εκδόσεις: Ικαρος

Χρονιά έκδοσης: 2017

Ηλικίες: 3+

 

Η Κική και ο Μπόμπος είναι δύο αχώριστοι φίλοι. Περνούν τις ώρες τους μαζί, παίζοντας και εξερευνώντας τον κόσμο που ζουν. H γάτα- η Κική – και ένας σκύλος – ο Μπόμπος – ήρθαν και στην Ελλάδα για να μοιραστούν με τα παιδιά τις διασκεδαστικές ιστορίες τους. Στη σειρά βιβλίων θα βρείτε το Μια ηλιόλουστη μέρα, με την Κική και τον Μπόμπο να ξεκινούν για να κάνουν μπάνιο στη θάλασσα και το Σούπερ έκπληξη, όπου ο Μπόμπος ετοιμάζει το πάρτι έκπληξη της Κικής, ενώ η Κική νομίζει πως είναι τα γενέθλια του φίλου της. Τα βιβλία είναι ιδανικά για παιδιά προσχολικής ηλικίας, παιδιά του προπρονηπίου και του προνηπίου, αλλά μπορούν εύκολα να διασκεδάσουν και παιδάκια μικρότερης ηλικίας. Oι ιστορίες τους είναι απλές και διασκεδαστικές, ενώ στις σελίδες των βιβλίων υπάρχουν πολλά αναδιπλούμενα παραθυράκια που βοηθούν την εξέλιξη της ιστορίας και αφήνουν το παιδί να πάρει μέρος σε αυτή.

 

Save

Save

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Λύκοι στο χιόνι

Η Φιο και η μητέρα της ζουν ολομόναχες στα δάση της Ρωσίας, με μόνη συντροφιά τους λύκους τους. Όταν ο Ρωσικός Στρατός τις απειλεί με δολοφονική εχθρότητα και αρπάζουν τη μητέρα της, η Φιο και οι λύκοι της δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να το σκάσουν. Στην πορεία τους προς την Αγία Πετρούπολη μια ομάδα παιδιών που συνεχώς μεγαλώνει ενώνεται μαζί τους.

Μικρή βιβλιοθήκη για νεαρά ανήσυχα πνεύματα

Μία νέα σειρά με βιβλία γνώσεων, ένα πολύτιμο εγκυκλοπαιδικό εργαλείο με την εγγύηση του Oxford University Press. Ειδικοί σε κάθε επιστημονικό πεδίο γράφουν με τρόπο κατανοητό που εισάγει τα παιδιά σε κάθε θέμα μέσα σε λίγες σελίδες.

Εκεί έξω στο διάστημα για 24 ώρες

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι είναι ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός (ΔΔΣ) και πώς είναι η ζωή των ανθρώπων εκεί; Πώς κάνουν μπάνιο και πλένουν τα δόντια τους οι αστροναύτες, αφού το νερό αντί να ‘τρέχει’ αιωρείται; Τι τρώνε στο διάστημα και πώς πάνε τουαλέτα; Αλλά, γιατί υπάρχει ο ΔΔΣ; Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα απαντώνται μέσα από τις 60 σελίδες αυτού του εντυπωσιακού παιδικού βιβλίου γνώσεων.