Ο Ωκεανός (360 pop-up)

Δεν είναι ούτε βιβλίο, ούτε παιχνίδι, είναι κάτι που διαβάζεται, αλλά μπορείς να παίξεις κιόλας μαζί του, ενώ παράλληλα μαθαίνεις τα πάντα για τους ωκεανούς! Από τις Εκδόσεις Ψυχογιός μας έρχεται αυτό τρισδιάστατο βιβλίο, το οποίο ανοίγει 360 μοίρες και στερεώνεται ώστε να μπορείς να το διαβάσεις, αλλά και να παίξεις με τα κινούμενα μέρη του. Στις χοντρές, χαρτονένιες σελίδες του θα βρεις όσα πρέπει να ξέρεις για τους ωκεανούς, την προέλευσή τους, τα τροπικά νερά, τα παγωμένα νερά, τα ζώα και τα φυτά που κατοικούν σε αυτά, αλλά και την ιστορία πριν όλα γίνουν όπως τα ξέρουμε εμείς σήμερα: τις πρώτες μορφές ζωής που αναπτύχθηκαν πριν από 4 δισεκατομμύρια χρόνια, τις κατηγορίες στις οποίες χωρίζονται οι ζωντανοί οργανισμοί που κατοικούν τα νερά, ψάρια με περιεργα ονόματα και ακόμα πιο περίεργη εμφάνιση και πολλά άλλα. Ιδανικό για παιδιά ηλικίας 5+.

 

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Πάρα πολλά γουρουνάκια και ένας μόνο λύκος

Αν σας αρέσουν τα παραμύθια, τότε σίγουρα θα προτιμάτε να μην τελειώνουν στο άψε σβήσε. Ένα παραμύθι θέλει αστείους ήρωες, ενδιαφέρον, λεπτομέρειες και σασπένς! Όλοι γνωρίζουμε την ιστορία του λύκου με τα τρία γουρουνάκια. Πόσες όμως παραλλαγές έχουμε ήδη διαβάσει και πόσες ακόμα μπορούμε να φανταστούμε;

Η Χόλι γεμίζει το κόκκινο σακίδιο

Η Χόλι είναι ένα μικρό πιγκουινάκι που μένει μαζί με τους γονείς και το υπόλοιπο σμήνος κάπου στον Νότιο Πόλο. Απολαμβάνει το παιχνίδι στο χιόνι, τα φρέσκα, λαχταριστά ψαράκια και τις βραδινές συναντήσεις με τους υπόλοιπους πιγκουίνους. Μια μέρα ο μπαμπάς της θα της ανακοινώσει ότι η θάλασσα δεν έχει πλέον πολλά ψάρια και θα χρειαστεί να ταξιδέψει μακριά για να μπορέσει να βρει φαγητό για όλους.