Ζητείται ιππότης!

06569_03Συγγραφέας: Τζένη Κουτσοδημητροπούλου

Εικονογράφος: Ναταλία Καπατσούλια

Εκδόσεις: Μεταίχμιο

Σειρά: Μικρές Καληνύχτες

Χρονιά έκδοσης: 2016

Ηλικίες: 3+

 

Υπάρχουν ιππότες; Μα φυσικά και υπάρχουν και είναι ατρόμητοι! Παλεύουν με τέρατα και δράκους και κατατροπώνουν όλους τους εχθρούς. Φορούν γυαλιστερή πανοπλία, περικεφαλαία και χιτώνα και με το σπαθί τους προστατεύουν ολόκληρα κάστρα. Και δεν φοβούνται τίποτα. Τίποτα; Ο Αντώνιος που είναι ιππότης πάντως φοβαται το σκοτάδι και κάθε φορά που η μαμά του τον βάζει για ύπνο και κλείνει το φως, εκείνος περιμένει να κλείσει πίσω της την πόρτα και να το ανοίξει πάλι. Μια μέρα, ο ιππότης Αντώνιος έλαβε μια πρόσκληση, που θα του άλλαζε όλη του τη ζωή…

Η Τζένη Κουτσοδημητροπούλου αφηγείται μια ιστορία για τον φόβο με ήρωα έναν μικρό, ευγενικό ιππότη που φοβάται το σκοτάδι και ντρέπεται για αυτό. Μέσα όμως από την περιπέτειά του θα μάθει πως ο φόβος δεν είναι κάτι κακό και πως συμβαίνει σε όλους μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρούμε το θάρρος και τη δύναμη να συμφιλιωθούμε μαζί του. Η Ναταλία Καπατσούλια για ακόμα μία φορά δημιουργεί εξαιρετικές εικόνες που συνοδεύεουν και αναδεικνύουν την ιστορία του μικρού Αντώνη.

 

***ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ***ΕΚΛΕΙΣΕ***

Η Κόκκινη Αλεπού και οι Εκδόσεις Μεταίχμιο σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε αντίτυπα του βιβλίου της Τζένης Κουτσοδημητροπούλου, Ζητείται Ιππότης!

Από το διαγωνισμό θα αναδειχθούν δύο νικητές που θα λάβουν από ένα αντίτυπο.

Όροι του διαγωνισμού:

  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ, κάτω από το κείμενο με το ονοματεπώνυμό σας.
  • Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016, στις 23:59.
  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας.
  • Οι νικητές ενημερώνονται με e-mail την επόμενη μέρα της λήξης του διαγωνισμού.

***Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλους τους διαγωνισμούς μας***

 

Save

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Προδημοσίευση: Η απίστευτα αποτυχημένη φιλία της Λότι Μπρουκς

Λίγες ώρες πριν κυκλοφορήσει σε όλα τα βιβλιοπωλεία το δεύτερο βιβλίο με πρωταγωνίστρια τη Λότι Μπρουκς, μαθαίνουμε τα πάντα το σχεδόν 12χρονο κορίτσι και απαντάμε στο ερώτημα γιατί τα παιδιά την αγαπούν τόσο πολύ.

Υπάρχει ζωή μέσα στη μύτη σου;

Στο βιβλίο αυτό που κρατάμε στα χέρια μας, με τα φωτεινά, έντονα χρώματα και το μαλακό εξώφυλλο, μαθαίνουμε τα πάντα (ή κάνουμε μια καλή αρχή στο μαθάνουμε τα πάντα) γύρω από τους πολλές φορές αόρατους στο γυμνό μάτι μικροοργανισμούς με τους οποίους συμβιώνουμε.

O μικρός μαχητής

Ενα βιβλίο για τη δημιουργία του ανθρώπου και την εξέλιξη του εμβρύο από τη στιγμή της σύλληψης ως και μετά τη γέννησή του. Ενα βιβλίο για τους μικρούς εκείνους μαχητές της ζωής, που με δυσκολία κατάφεραν να γατζωθούν από τα τοιχώματα της μήτρας, να βρουν ένα ασφαλές σημείο και να μεγαλώσουν, ώσπου να γίνουν μωρά και να βγουν στον κόσμο.