Παρουσίαση του βιβλίου των Χριστοδούλου – Στεργίου στην Άτρακτο

Οι εκδόσεις Μικρή Σελήνη, το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού και η Άτρακτος διοργανώνουν το Σάββατο 1η Απριλίου, στο αμφιθέατρο της Ατράκτου, την κεντρική παρουσίαση του βιβλίου «Έχω Δικαίωμα; Έχω Δικαίωμα!», του συγγραφέα Πάνου Χριστοδούλου και της εικονογράφου Στέλλας Στεργίου.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν τα μέλη της δημιουργικής ομάδας του βιβλίου: Πάνος Χριστοδούλου- συγγραφέας, Στέλλα Στεργίου – εικονογράφος, Κούλα Πανάγου – συντονίστρια project, Στέλλα Δημητρακοπούλου – art director, Δρ. Λίνα Λαχανιώτη- επιστημονική επιμέλεια και Μαριάννα Ψύχαλου – εκδότρια και creative director. Στο δεύτερο μέρος θα ακολουθήσει συζήτηση με εισηγήτριες την Καθηγήτρια Παιδικής Λογοτεχνίας ΕΚΠΑ κ. Αγγελική Γιαννικοπούλου, τη Συνήγορο του Παιδιού κ. Θεώνη Κουφονικολάκου και την Υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας, κ. Καλλιόπη Κύρδη. Τη συζήτηση θα διευθύνει η δημοσιογράφος Ζωή Κοσκινίδου.

Atraktos: Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος
Ώρα: 18.30

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν…

Δεν έχουν μείνει παρά μόνο 19 ημέρες για την πιο αγαπημένη γιορτή όλου του χρόνου και οι εκδόσεις Ψυχογιός μας φέρνουν μερικά πολύ ενδιαφέροντα εικονογραφημένα βιβλία, όχι μόνο χριστουγεννιάτικες ιστορίες, αλλά και βιβλία που μπορούμε να διαβάζουμε όλη τη χρονιά.

«Ένα βιβλίο, μια ανάμνηση»: Ομαδική έκθεση εικονογράφων

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο, στο πλαίσιο του εορτασμού 30 χρόνων λειτουργίας τους και σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Εικονογράφησης illustradays, διοργανώνουν ομαδική έκθεση εικονογράφων με θέμα «Ένα βιβλίο, μια ανάμνηση» στον Πολυχώρο Μεταίχμιο.