Ανέκδοτη ιστορία του Michael Bond γίνεται βιβλίο

Ο εκδοτικός οίκος HarperCollins Children’s Books ανακοίνωσε ότι πρόκειται σύντομα να κυκλοφορήσει μια νεοανακαλυφθείσα ιστορία του αρκούδου Πάντινγκτον. Την ανέκδοτη ως τώρα ιστορία ανακάλυψε η ατζέντης του συγγραφέα Michael Bond, Hilary Delamere. Το κείμενο τιτλοφορείται «Paddington’s Easter Egg Hunt» (Το πασχαλινό κυνήγι αυγών του Πάντινγκτον) και γράφτηκε πριν από πολλά χρόνια από τον Bond και την κόρη του, Karen Jankel, για τις ανάγκες ενός φιλανθρωπικού newsletter. Το κείμενο έγινε βιβλίο και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά τον επόμενο μήνα ως πασχαλιάτικο εικονογραφημένο βιβλίο με τις εικόνες του Robert Alley, του εικονογράφου των βιβλίων του Παντινγκτον από τη δεκαετία του ’90, παράλληλα με το audio book με τη φωνή του ηθοποιού Jim Broadbent (Paddington 1 & 2, Downton Abbey, A Boy Called Christmas, Harry Potter 2, The Sense of an Ending, κ.ά)

Στο νέο αυτό βιβλίο o αρκουδάκος Πάντινγκτον είναι ενθουσιασμένος που οργανώνει για τους γείτονές του ενα κυνήγι πασχαλινών αυγών, αλλά όπως πάντα τίποτα δεν πάει σύμφωνα με το σχέδιο. Ο Πάντινγκτον αναρωτιέται αν θα μπορέσει τελικά να γίνει το κυνήγι και τη λύση δίνει τελικά ένα βιβλίο με ρωμαϊκά μωσαϊκά που ανήκει στον Κύριο Γκρούμπερ και φυσικά λίγη μαρμελάδα! 

Η Karen Jankel, η οποία είχε συνυπογράψει με τον πατέρα της και το «Paddington Goes to Hospital» δήλωσε: «Οταν διάβασα για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια την ιστορία που έγραψα με τον πατέρα μου, άρχισα να θυμάμαι όμορφες στιγμές της συνεργασίας μου μαζί του. Είμαι σίγουρη ότι και ο ίδιος θα ήθελε να τη δει να γίνεται βιβλίο και με τις εικονογραφήσεις του Alley να μετατρέπεται σε ένα υπέροχο εικονοβιβλίο».  

Πηγή: The Bookseller

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ