Χριστούγεννα με τον κρυμμένο θησαυρό

Κείμενα: MacMillan Publishers Ltd

Εικονογράφηση: Ag Jatkowska

Απόδοση: Αννα Κοντολέων

Εκδόσεις: Πατάκης

Χρονιά έκδοσης: 2013

Ηλικίες: 1+

 

Είναι η ώρα για το ετήσιο κυνήγι θησαυρού και τα ζωάκια του δάσους δυσκολεύονται πολύ να βρουν τα δώρα τους. Το χιόνι πέφτει πυκνό εδώ και ώρα και τα πακέτα έχουν καλυφθεί. Μπορείς εσύ να τους βοηθήσεις να τα βρουν; Στο τέλος του βιβλίου σε περιμένει και μια μεγάλη έκπληξη.

Τα βιβλία με κρυφά παραθυράκια είναι ένας φανταστικός τρόπος για να εξιτάρουμε το ενδιαφέρον των πολύ μικρών παιδιών για τα βιβλία. Η παραμυθένια εικονογράφηση της Ag Jatkowska μεταφέρει τα παιδιά σε ένα χιονισμένο δάσος, τα βάζει στο κλίμα των γιορτών και τους δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψουν κρυμμένους θησαυρούς μαθάινοντας νέες λέξεις. Στο τέλος του βιβλίου υπάρχει ένα μεγάλο αναδιπλούμενο δέντρο.

Save

Save

Save

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Λύκοι στο χιόνι

Η Φιο και η μητέρα της ζουν ολομόναχες στα δάση της Ρωσίας, με μόνη συντροφιά τους λύκους τους. Όταν ο Ρωσικός Στρατός τις απειλεί με δολοφονική εχθρότητα και αρπάζουν τη μητέρα της, η Φιο και οι λύκοι της δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να το σκάσουν. Στην πορεία τους προς την Αγία Πετρούπολη μια ομάδα παιδιών που συνεχώς μεγαλώνει ενώνεται μαζί τους.

Μικρή βιβλιοθήκη για νεαρά ανήσυχα πνεύματα

Μία νέα σειρά με βιβλία γνώσεων, ένα πολύτιμο εγκυκλοπαιδικό εργαλείο με την εγγύηση του Oxford University Press. Ειδικοί σε κάθε επιστημονικό πεδίο γράφουν με τρόπο κατανοητό που εισάγει τα παιδιά σε κάθε θέμα μέσα σε λίγες σελίδες.