Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός με τον Τζερόνιμο Στίλτον

Ποιο είναι το αγαπημένο σας βιβλίο του Στίλτον; Είναι ένα ή περισσότερα; Γιατί;

Ο Στίλτον έχει κερδίσει τις καρδιές μας και είναι αναμφίβολα αγαπημένος μικρών και μεγάλων. Παρέα με τον Στίλτον ζούμε αξέχαστες περιπέτειες και μοναδικές συγκινήσεις. Και επειδή Χριστούγεννα και Στίλτον πάνε μαζί, η Κόκκινη Αλεπού σε συνεργασία με τις εκδόσεις Κέδρος, δίνουμε σε 20 (είκοσι) αναγνώστες τη δυνατότητα να κερδίσουν ένα βιβλίο του Στίλτον της επιλογής τους!

Δείτε τα βιβλία του Τζερόνιμο Στίλτον εδώ.

Όροι του διαγωνισμού:

  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ, κάτω από το κείμενο, με το ονοματεπώνυμό σας, τον τίτλο του βιβλίου που έχετε ήδη διαβάσει και γιατί το ξεχωρίζετε από τα άλλα, καθώς και τον τίτλο του βιβλίου που θα θέλατε να κερδίσετε.
  • Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα 10 Δεκεμβρίου 2022 και ολοκληρώνεται την Παραμονή των Χριστουγέννων, 24 Δεκεμβρίου 2022, στις 23:59.
  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας.
  • Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail

Οι αποστολές στους τυχερούς θα γίνουν με παραλαβή από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Κέδρος (Γ. Γενναδίου 3) για όσους διαμένουν στην Αθήνα και μέσω υπηρεσίας courier μόνο σε περιοχές εντός Ελλάδας. Αν το δώρο δεν παραλειφθεί και επιστραφεί, η αποστολή δεν επαναλαμβάνεται.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Διαβάζω και μαθαίνω με την Peppa Pig

Μια νέα, βραβευμένη σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων με πρωταγωνίστρια την Πέππα ήρθε για να εμπλουτίσει την ήδη πλούσια γκάμα βιβλίων που