Διαδικτυακή συνάντηση με τη Naomi Novik

Η διάσημη και πολυβραβευμένη Αμερικανή συγγραφέας συνομιλεί για πρώτη φορά με τους έφηβους και νέους σε ηλικία βιβλιόφιλους από την Ελλάδα. Με αφορμή την τριλογία εφηβικών βιβλίων Σχολομαντείο (εκδ. Μεταίχμιο), η Naomi Novik συνομιλεί αύριο Σάββατο, 7 Μαϊου, στις 6 το απόγευμα, με την μεταφράστριά της Βούλα Αυγουστίνου και απαντά στις ερωτήσεις των, νεαρών και μεγαλύτερων, αναγνωστών της. Μέσα από μία μυθοπλασία που προσελκύει ακόμα και ενήλικες αναγνώστες, η Novik ζυμώνει το υλικό της χωρίς «ηλικιακές εκπτώσεις» και μας συστήνει την Γκαλάντριελ ή Ελ που φοιτά στο Σχολομαντείο, μια σχολή για έφηβους μάγους, ένα «σχολείο επιβίωσης» χωρίς δασκάλους, χωρίς φίλους, μια αρένα από την οποία λίγοι μόνο καταφέρνουν να βγουν ζωντανοί.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται online μέσω Zoom και απευθύνεται σε παιδιά και νέους από 12 ετών. Η πρόσβαση είναι ελεύθερη (με προεγγραφές) για όλους. Η σειρά των βιβλίων Σχολομαντείο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές εδώ.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Διαβάζω και μαθαίνω με την Peppa Pig

Μια νέα, βραβευμένη σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων με πρωταγωνίστρια την Πέππα ήρθε για να εμπλουτίσει την ήδη πλούσια γκάμα βιβλίων που