Δύο σεμινάρια με την Christiane Sanderson στο ALBA

Το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιανουαρίου θα βρεθεί στην Ελλάδα η διεθνούς φήμης Βρετανή Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια και Σύμβουλος / Εκπαιδεύτρια σε θέματα Ενδοοικογενειακής και Σεξουαλικής Βίας, Παιδικής Σεξουαλικής Κακοποίησης και Διαπροσωπικής Κακοποίησης, Christiane Sanderson, καλεσμένη της Attachment Parenting Hellas και του Family Sleep Consulting & Workshops.

Το σεμινάριο του Σαββάτου 18 Ιανουαρίου απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας (συμβούλους, ψυχολόγους, ψυχοθεραπευτές, ιατρούς, νοσηλευτές, κα) και εκπαιδευτικούς/ παιδαγωγούς. Τίτλος του, Interpersonal Trauma and Sex Education: Understanding the Impact of Sexual Abuse and Interpersonal Violence. Η εκπαίδευση θα γίνει στην αγγλική γλώσσα. Μετά το τέλος του εκπαιδευτικού σεμιναρίου θα δωθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης. Περισσότερα μπορείτε να βρείτε εδώ.

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, η Christiane Sanderson θα απευθυνθεί σε γονείς για το πώς μιλάμε στα παιδιά μας για το σεξ. Η κ. Sanderson είναι επίτημη διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Roehampton με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρία σε περιπτώσεις σεξουαλικής παιδικής κακοποίησης και διαπροσωπικού τραύματος. Και αυτό το σεμινάριο θα γίνει στην αγγλική γλώσσα, με παράλληλη μετάφραση στα ελληνικά.

Για το κόστος συμμετοχής και για κρατήσεις θέσεων απευθυνθείτε στο [email protected] και στο τηλέφωνο 6936-524523 (κ. Μαρία Παπαφιλίππου).

Και τα δύο workshops θα φιλοξενηθούν στο ALBA Graduate Business School, στην οδό Ξενίας 6-8 (απέναντι από την πλατεία Μαβίλη).

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ