Έρχεται το τέταρτο και ανανεωμένο Bebefest

Το μοναδικό φεστιβάλ εγκυμοσύνης, βρεφικής & νηπιακής ηλικίας με μεγάλο πρωταγωνιστή την νέα οικογένεια μεγαλώνει και μετακομίζει σε νέο μεγαλύτερο χώρο.

Το bebefest μεγαλώνει και προχωρά στο επόμενο βήμα του, ως το μοναδικό φεστιβάλ εγκυμοσύνης, βρεφικής και νηπιακής ηλικίας, εξελίσσοντας αντίστοιχα το περιεχόμενό του και την εκθεσιακή εμπειρία που θα προσφέρει, το διάστημα 3-5 Νοεμβρίου 2023, στο MEC Παιανίας.

Βασικός στόχος του bebefest υπήρξε εξ’ αρχής η παρουσίαση όλων των εκθεμάτων και υπηρεσιών  γύρω από την εγκυμοσύνη, τη βρεφική και νηπιακή ηλικία. Έτσι, με αφετηρία τη διοργάνωση του 2023, το φεστιβάλ αναβαθμίζει πλήρως την εκθεσιακή εμπειρία που προσφέρει, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα καλύτερα και τα πιο αξιόπιστα προϊόντα, να μιλήσουν με τους υπεύθυνους των εταιριών αποκτώντας έτσι έγκυρες πληροφορίες καθώς και να αντλήσουν απαραίτητες γνώσεις για την ανατροφή των παιδιών τους από τις live ομιλίες.

Ταυτόχρονα, προσφέρει στους εκθέτες τη δυνατότητα να συνδεθούν  με αποδοτικό και ουσιαστικό τρόπο με τους πελάτες τους δημιουργώντας σε αυτό το αξιόπιστο περιβάλλον σταθερές συνδέσεις μαζί τους.

Η Κόκκινη Αλεπού στο Bebefest 2023

Πού “κολλάει” όμως η Κόκκινη Αλεπού σε ένα φεστιβάλ εγκυμοσύνης, βρεφικής & νηπιακής ηλικίας; Φέτος, για πρώτη φορά, το διαδικτυακό περιοδικό θα βρεθεί στο χώρους του MEC Παιανίας και θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα των ομιλιών, με θέμα, τι άλλο τη μεγαλόφωνη ανάγνωση και τη σημασία της στα βρέφη, τα μωρά και τα παιδιά. Οι δύο ομιλίες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στις 5 μ.μ. και 5.15 μ.μ αντίστοιχα. Πότε ξεκινάμε να διαβάζουμε δυνατά στα παιδιά, τι οφέλη έχει η μεγαλόφωνη ανάγνωση, πώς επιλέγουμε τα βιβλία που διαβάζουμε, τί είναι το “Διαβάζω Δυνατά”, η καμπάνια γνωριμίας της μεγαλόφωνης ανάγνωσης της Κόκκινης Αλεπούς; Όλα αυτά και πολλά παραπάνω θα έχει την ευκαιρία να μάθουν οι νέοι γονείς για μια πρακτική τόσο απλή, αλλά τόσο σημαντική στην ανάπτυξη όλων των παιδιών.

Τι περιλαμβάνει το φετινό φεστιβάλ

Στον χώρο του MEC Παιανίας θα λειτουργούν τo main stage, μια ειδική ζώνη ανοιχτή στο κοινό για τη διεξαγωγή ομιλιών, παραστάσεων και σεμιναρίων. Κάθε μέρα θα φιλοξενούνται σεμινάρια πρώτων βοηθειών για βρέφη από τους Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού. Play Rooms: Ξεχωριστός τομέας με βιωματικά παιχνίδια σε συνεργασία με την έμπειρη ομάδα του Project Parenting για την ψυχαγωγία των λιλιπούτειων επισκεπτών του φεστιβάλ με την ευγενική χορηγία παιχνιδιών από την Giochi Preziosi. Αίθουσα Αλλαγής Πάνας: Διακριτός χώρος εξοπλισμένος με αλλαξιέρες και υποστηριζόμενος από τα μωρομάντηλα της Water Wipes όπου  θα μπορούν οι γονείς να αλλάξουν τα μωράκια τους. Baby Entertainment: Διακριτός χώρος εξοπλισμένος με φουσκωτά από το Clownorama για τη διασκέδαση των μικρών επισκεπτών του φεστιβάλ  και Playtown με παιχνίδια δραστηριοτήτων από τα Αηδονάκια. Feeding areas: Ειδικό section υποστηριζόμενο από την Philips Avent με ηλεκτρικούς αποστειρωτές ατμού όπου θα μπορούν οι γονείς να ταϊσουν τα μωράκια τους. Αίθουσα Θηλασμού: Ειδικός χώρος εξοπλισμένος με πολυθρόνα θηλασμού, υποστηριζόμενος από την LACTIMI με μαξιλάρια θηλασμού. Commercial section: Προκαθορισμένος χώρος για τη συμμετοχή των εκθετών με ολοκληρωμένα εκθεσιακά περίπτερα. Και τέλος Resting area: χώροι ξεκούρασης και σύντομης στάσης για τους επισκέπτες του φεστιβάλ όπου θα μπορούν να απολαύσουν βιολογικά snacks από το CarBar.

Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα ομιλιών του φεστιβάλ.

Info: MEC Παιανίας: Λεωφόρος Λαυρίου 301, Παιανία Αττικής (χάρτης εδώ)
Ωρες λειτουργίας: Παρασκευή 03.11 από τις 16:00-20:00, Σάββατο 04.11 από τις 10:00 – 20:00 και Κυριακή 05.11 από τις 10:00 – 20:00.
Προπώληση εισιτηρίων: https://www.more.com/happenings/children/festival/bebefest-2023/
Δωρεάν τα παιδιά έως 6 ετών.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ