Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων με δράσεις για παιδιά

Μετράμε πλέον 10 ημέρες για την έναρξη των εκδηλώσεων που θα πλαισιώσουν τη φετινή Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων και το πρόγραμμα των εκδηλωσεων που αφορά και απευθύνεται σε παιδιά είναι πολύ πλούσιο.

Περισσότερες από 60 εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 27 Μαΐου ως και την Κυριακή 2 Ιουνίου στα μικρά (μόνο από άποψη χώρου) βιβλιοπωλεία της χώρας, από την Καστοριά και την Ξάνθη ως τα Χανιά και από τη Μυτιλίνη και τη Χίο ως τα Ιωάννινα και τη Λευκάδα. Βιβλιοπωλεία που βρίσκονται σε κάθε γωνιά της χώρας θα ανοίξουν τις πόρτες τους και θα υποδεχτούν τους μικρούς αναγνώστες και μαζί τους θα παίξουν, θα διαβάσουν, θα γελάσουν και θα μυηθούν στη μαγεία της ανάγνωσης και των φρεσκοτυπωμένων σελίδων των βιβλίων.

Μπείτε εδώ και διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα που αφορά εκδηλώσεις για τα παιδιά και οι οποίες θα πραματοποιηθούν σε βιβλιοπωλεία που βρίσκονται στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κόρινθο, τη Λευκάδα, την Πάτμο, τη Μυτιλήνη, την Καστοριά, το Διδυμότειχο, την Ξάνθη, τη Χίο, το Κερατσίνι, την Καλλιθέα, τα Χανιά, τα Ιωάννινα, το Καλαμπάκι Δράμας, την Αντίπαρο, τη Σπάρτη, την Κυπαρισσία και τη Λευκωσία Κύπρου.

Η Κόκκινη Αλεπού είναι χορηγός επικοινωνίας και της φετινής διοργάνωσης.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ