Γίνομαι συγγραφέας

cover_suggrafeas_small2Συγγραφέας: Κλαίρη Καμπάνη

Εικονογράφηση: Κλαίρη Καμπάνη

Εκδόσεις: Διάπλαση

Χρονιά έκδοσης: 2016

Ηλικίες: 7+

 

Η Κλαίρη Καμπάνη είναι γραφίστρια. Γράφει όμως κιόλας. Και αυτό το βιβλίο είναι αυτό που έψαχνες εσύ που θες να μάθεις επιτέλους τί χρειάζεται να έχεις για να γίνεις συγγραφέας. Ενα βοήθημα, ένας μπούσουλας ίσως, ένα απαλό σπρώξιμο που θα σου δώσει την ώθηση να πιάσεις το μολύβι, το πληκτρολόγιο, ό,τι σε βολεύει, θα καθαρίσεις το μυαλό σου, θα βάλεις τις σκέψεις σου σε μια τάξη και θα αρχίσεις να ανακαλύπτεις τον μαγικό κόσμο της συγγραφής. Εκεί που όλα είναι πιθανά. Εκεί που όλα είναι δυνατά!

Παίρνοντας έμπνευση από τα ίδια της τα παιδιά, η Κλαίρη Καμπάνη δίνει με πολύ απλή γραφή οδηγίες για το πως μπορείς και εσύ να ξεκινήσεις να γράφεις τη δική σου ιστορία και να την τελειώσεις κιόλας! Βήμα-βήμα, μέρα τη μέρα θα δεις πως μπροστά σου θα σου αποκαλύπτεται ένας κόσμος φανταστικός.

Ενα εγχειρίδιο γραφής για επίδοξους συγγραφείς (κάθε ηλικίας) που εμπλουτίζεται και αναδεικνύεται από την καταπληκτική εικονογράφηση της ίδιας της Καμπάνη.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Πικ νικ με μπισκότα

Ο Φρανκ και ο Μπερτ, η αρκούδα και η αλεπού, επιστρέφουν με μια ακόμα σπαρταριστή ιστορία. Το δίδυμο που αγαπήσαμε

Βλέπω τον κόσμο όπως είμαι

Η γη είναι παγωμένη… Ή μάλλον με άμμο καυτή… Ή όχι-όχι, είναι καταπράσινη. Μπα… είναι πλημμυρισμένη με νερό. Τα πλάσματα