Γιορτάζοντας τα πρώτα μας γενέθλια

 

Πριν από ένα χρόνο, τέτοιες μέρες, ξενυχτούσαμε γράφοντας, ανεβάζοντας κείμενα, ψάχνοντας φωτογραφίες, φτιάχνοντας λογότυπα, διορθώνοντας λάθη και ξεφυσούσαμε από αγωνία. Θα πάνε όλα καλά; Θα αρέσει; Θα την αγαπήσουν όπως την αγαπάμε εμείς; Ένα χρόνο μετά νομίζω πως ένα είναι το μόνο σίγουρο: όλοι εσείς που είστε εδώ τώρα, είστε αυτοί που φτιάξατε την Κόκκινη Αλεπού. Είστε εσείς η Κόκκινη Αλεπού, γιατί χωρίς εσάς, αναγνώστες, συγγραφείς, εικονογράφους και εκδότες η Κόκκινη Αλεπού δεν θα υπήρχε. Οχι έτσι όπως την είχαμε αρχικά φανταστεί.

Σκεφτήκαμε λοιπόν πως τον πρώτο μας χρόνο πρέπει να τον γιορτάσουμε. Κι αποφασίσαμε πως το πάρτι της Κόκκινης Αλεπούς θα πρέπει να είναι κάτι ωραίο, ξεχωριστό, κάτι που θα δώσει αφορμή να μαζευτούμε, να γνωριστούμε από κοντά, να τα πούμε και να ακούσουμε κι ένα όμορφο παραμύθι. Γιατί, τί πάρτι Κόκκινης Αλεπούς θα ήταν αν δεν είχε έστω ένα παραμύθι;

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε την Ευτυχία Ηλιάδου και τον Κόπολάς της, τον ήρωα του παραμυθιού από το πρώτο της βιβλίο, το Έι! Ψιτ! που έγραψε, εικονογράφησε και εξέδωσε εντελώς μόνη της. Η συμπάθεια ήταν αμοιβαία κι όταν έπεσε στο τραπέζι η ιδέα για το πάρτι η επιλογή ήταν μία: πρέπει όλοι να γνωρίσουν μαζί με την Αλεπού και το μικρό μαύρο αδέσποτο σκυλάκι, που μας ξεναγεί στην Ανδρο και μας υπενθυμίζει πόσο ωραίο είναι να κάνεις νέους φίλους!

Ετσι λοιπόν, την Κυριακή 23 Απριλίου, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου, η Κόκκινη Αλεπού γίνεται ενός και θα γιορτάσει τα πρώτα της γενέθλια στο Café-Bιβλιοπωλείο Booktalks παρέα με την Ευτυχία και τον Κόπολας. Ελάτε να ακούσουμε από την ίδια τη δημιουργό την ιστορία του, να παίξουμε και να ζωγραφίσουμε.

Κι επειδή η γιορτή γίνεται στην Αθήνα και πάρα πολλοί από τους καθημερινούς μας αναγνώστες μένουν εκτός πρωτεύουσας, δεν θα μπορούσαμε να μην τους συμπεριλάβουμε στη χάρα μας! Ετσι λοιπόν, ειδικά για αυτούς θα πραγματοποιηθούν δύο διαφορετικοί διαγωνισμοί σε Facebook και Instagram που θα ξεκινήσουν την Τρίτη 25/4 και θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 2/5/2017. Ακόμα δύο διαγωνισμοί θα είναι ανοιχτοί σε όλους, ανεξαρτήτου περιοχής διαμονής.

Έτοιμοι; Το πάρτι ξεκινά! Μάθετε περισσότερα για το πάρτι εδώ.

 

 

***ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ***

Η Κόκκινη Αλεπού γίνεται ενός και χαρίζει τρεις (3) υφασμάτινους, χειροποίητους σελιδοδείκτες αλεπούδες, φτιαγμένους από το αγαπημένο μας Lemon Dreamz.

Όροι του διαγωνισμού:

  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ, κάτω από το κείμενο με το ονοματεπώνυμό σας.
  • Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα Παρασκευή 21 Απριλίου 2017 και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017, στις 23:59.
  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας.
  • Οι νικητές ενημερώνονται με e-mail την επόμενη ημέρα της λήξης του διαγωνισμού.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ