Η Κόκκινη Αλεπού χαρίζει το νέο Peppa Pig Surprise Box

 

Μια από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες τηλεοπτικής σειράς των παιδιών είναι σίγουρα η Peppa Pig. Το γουρουνάκι, μαζί με τον αδερφό της τον George, τη μαμά της και τον μπαμπά της, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στους τηλεοπτικούς δέκτες της Μεγάλης Βρετανίας το 2004 και μάγεψαν το κοινό. Από τότε και με μόλις ένα πολύ μικρό διάλειμμα για δύο χρόνια (2006-2007) δεν έχουν σταματήσει να κάνουν τα παιδιά να γελούν αλλά και να μαθαίνουν με τις περιπέτειές τους. Από τη τηλεόραση μεταφέρθηκαν στον κινηματογράφο (το 2017 προβλήθηκαν στο σινεμά εννέα επειδόσια που δεν είχαν προβληθεί στην τηλεόραση), έγιναν θεματικό πάρκο στην Αγγλία (Paultons Park, Hampshire) και φυσικά οι περιπέτειές της έγιναν και βιβλία. Η εκδοτική εταιρία Anubis, η μοναδική που κατέχει τα δικαιώματα της Πέππα της Γουρουνίτσας στην Ελλάδα, κυκλοφορεί όχι μόνο σειρά βιβλίων με τις περιπέτειες της μικρής γουρουνίτσας, αλλά και το βραβευμένο περιοδικό δραστηριοτήτων, καθώς και τα DVD με τα επεισόδια της σειράς. Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου Peppa Pig Surprise Box, η Anubis και η Κόκκινη Αλεπού δίνουν την ευκαιρία σε έναν/μία τυχερό/ή να το κερδίσει. Τι θα βρείτε μέσα σε αυτό;

Τρία βιβλία δραστηριοτήτων
Δύο βιβλία με εικονογραφημένες ιστορίες
Δύο ειδικές εκδόσεις με παιχνίδια, ιστορίες και ζωγραφική
Πέντε DVD με τα επεισόδια του πρώτου κύκλου της σειράς
Πέντε τεύχη του περιοδικού «Peppa Pig»
Ενα χνουδωτό κουκλάκι από τη σειρά Peppa Pig και δύο ακόμα δώρα-έκπληξη.

Το κουτί είναι ιδανικό δώρο για παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας και χαρίζει ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και διασκέδασης. Ανακαλύψτε όλον τον μαγικό κόσμο των εκπαιδευτικών βιβλίων και των βιβλίων δραστηριοτήτων Peppa Pig στο anubis.gr! Περισσότρερες πληροφορίες για το Peppa Pig Surprise Box εδώ!

 

 

 

 

*** ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ***

Η Κόκκινη Αλεπού και οι εκδόσεις Anubis σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε ένα Peppa Pig Surprise Box

Όροι του διαγωνισμού:

  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να αφήσετε το σχόλιό σας εδώ, κάτω από το κείμενο με το ονοματεπώνυμό σας.
  • Γραφτείτε στο newsletter μας πατώντας εδώ, για να μπορείτε να μαθαίνεται όλα τα νέα της Κόκκινης Αλεπούς!
  • Ο διαγωνισμός ξεκινάει τη Δευτέρα 23 Απριλίου 2018 και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018, στις 23:59.
  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας.
  • Ο νικητής θα ενημερωθεί με e-mail την επόμενη μέρα της λήξης του διαγωνισμού.

***Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλους τους διαγωνισμούς μας***

 

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

To πρώτο βιβλίο γνώσεων από τoν Chris Haughton έρχεται τον Σεπτέμβριο

Το πρώτο βιβλίο γνώσεων του συγγραφέα και εικονογράφου των μπεστ σέλερ “Χάθηκα!”, “Ωχ, όχι Τζορτζ” και “Σσσ, έχουμε σχέδιο”, Chris Haughton, έρχεται τον Σεπτέμβριο από τον εκδοτικό DK Kids (Dorling Kindersley) και εξερευνά την ιστορία της πληροφορίας καθόλη τη διάρκεια της ανθρώπινης πορείας.

“Το αγόρι στο θεωρείο” στη λίστα της IBBY

Το βιβλίο της Αγγελικής Δαρλάση “Το αγόρι στο θεωρείο” συμπεριλήφθηκε στη λίστα της ΙΒΒΥ ως ένα από τα 20 βιβλία της παγκόσμιας παραγωγής που ο φορέας θεωρεί ότι αξίζουν να μεταφραστούν.