Ηρακλής

iraklis

Κείμενα: Σοφία Κομηνέα

Εικονογράφηση: Ανδρέας Γιοβάνος

Σειρά: Μυθικοί Ήρωες

Εκδόσεις: Ψυχογιός

Χρονιά έκδοσης: 2016

Ηλικίες: 5+

 

Το τρίτο βιβλίο της σειράς Μυθικών Ηρώων της Σοφίας Κομηνέα και του Ανδρέα Γιοβάνου είναι ο Ηρακλής. Η ιστορία του Ηρακλή είναι –νομίζω- από αυτές που έχουν ακουστεί πιό πολύ. Ίσως οι άθλοι του είναι αυτοί που την έκαναν πιό ενδιαφέρουσα. Επαιξε βέβαια ρόλο που ο Ηρακλής ήταν και ημίθεος! Γιός του θεού Δία και της θνητής Αλκμήνης, προκάλεσε από τη γέννα του κιόλας τη μήνη της Ηρας που βάλθηκε να τον καταστρέψει! Ομως ο Ηρακλής κατάφερε με τη δύναμή του να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια που του έβαζε η Ήρα και να βγει νικητής.

 

Πάρτε μια γεύσης από τον Ηρακλή

 

***ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ*** ΕΚΛΕΙΣΕ***

Η Κόκκινη Αλεπού και οι Εκδόσεις Ψυχογιός σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε αντίτυπα του βιβλίου των Κομηνέα-Γιοβάνου Ηρακλής.

Από το διαγωνισμό θα αναδειχθούν δύο νικητές, που θα πάρουν από ένα αντίτυπο.

Όροι του διαγωνισμού:

  1. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να αφήσετε το σχόλιό σας και το ονοματεπώνυμό σας στα σχόλια παρακάτω. 
  2. Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα Δευτέρα 23 Μαΐου 2016 και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 27Μαΐου 2016. Οι νικητέςς θα ενημερωθούν με e-mail την επόμενη μέρα.
  3. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας.

 

*** Kάντε like στη σελίδα της Κόκκινης Αλεπούς στο facebook για να ενημερώνεστε για τους διαγωνισμούς μας***

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Προδημοσίευση: Η απίστευτα αποτυχημένη φιλία της Λότι Μπρουκς

Λίγες ώρες πριν κυκλοφορήσει σε όλα τα βιβλιοπωλεία το δεύτερο βιβλίο με πρωταγωνίστρια τη Λότι Μπρουκς, μαθαίνουμε τα πάντα το σχεδόν 12χρονο κορίτσι και απαντάμε στο ερώτημα γιατί τα παιδιά την αγαπούν τόσο πολύ.

Υπάρχει ζωή μέσα στη μύτη σου;

Στο βιβλίο αυτό που κρατάμε στα χέρια μας, με τα φωτεινά, έντονα χρώματα και το μαλακό εξώφυλλο, μαθαίνουμε τα πάντα (ή κάνουμε μια καλή αρχή στο μαθάνουμε τα πάντα) γύρω από τους πολλές φορές αόρατους στο γυμνό μάτι μικροοργανισμούς με τους οποίους συμβιώνουμε.

O μικρός μαχητής

Ενα βιβλίο για τη δημιουργία του ανθρώπου και την εξέλιξη του εμβρύο από τη στιγμή της σύλληψης ως και μετά τη γέννησή του. Ενα βιβλίο για τους μικρούς εκείνους μαχητές της ζωής, που με δυσκολία κατάφεραν να γατζωθούν από τα τοιχώματα της μήτρας, να βρουν ένα ασφαλές σημείο και να μεγαλώσουν, ώσπου να γίνουν μωρά και να βγουν στον κόσμο.