Μια κατασκήνωση με θέμα το παιδικό βιβλίο

Η παιδαγωγική ομάδα απ’Ουσία διοργανώνει το summer camp “Τα βιβλία ταξιδεύουν..”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο Βεΐκου, στο Γαλάτσι, από τις 5 έως τις 9 Ιουλίου 2021. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δημιουργική γραφή, εικαστικά και κινητικά παιχνίδια εμπνευσμένα από τα αγαπημένα βιβλία της ομάδας μέσα στη φύση.

Στο χώρο του πάρκου θα στήνεται καθημερινά μια κινητή βιβλιοθήκη η οποία θα φιλοξενεί παλιά και καινούργια βιβλία των συνεργαζόμενων εκδοτικών οίκων. Βουτάμε στις σελίδες μοναδικών βιβλίων και… παίζουμε, γράφουμε, συζητάμε, μεταμφιεζόμαστε, διασκεδάζουμε. ​Η απ’Ουσία Κοιν.Σ.Επ συνεργάζεται από το 2019 με τις εκδόσεις Ακυβέρνητες Πολιτείες, Καλειδοσκόπιο, Κέδρος, Μεταίχμιο και Παπαδόπουλος.

Το κόστος ανέρχεται στα 60 ευρώ ανά παιδί για τις 5 μέρες και 50 ευρώ ανά παιδί για αδέλφια. Ωρες: από τις 10 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι. Απευθύνεται σε παιδιά από 6 έως 12 ετών. ​Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφτείτε το site, τηλεφωνικά στο 6986315638 (κ. Ζωή Δάβαρη) και με email εδώ.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Τα υποψήφια για τα Λογοτεχνικά Βραβεία του Αναγνώστη παιδικά βιβλία

H Κριτική Επιτροπή των βιβλίων για παιδιά έδωσε στη δημοσιότητα τις Μικρές Λίστες των υποψηφίων για βράβευση βιβλίων. Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην καθιερωμένη τελετή που θα γίνει και φέτος στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138) την Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023, 8 μ.μ. 

Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων 2023

Τα μικρά βιβλιοπωλεία ενώνονται ξανά στις 22 – 27 Μαΐου και γιορτάζουν τη δική τους γιορτή, την Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων. Μια ολόκληρη εβδομάδα γεμάτη συναντήσεις με αγαπημένους και αγαπημένες δημιουργούς και μοναδικές δράσεις για βιβλία, φτιαγμένες με τη φαντασία και την αγάπη των μικρών βιβλιοπωλείων.