Μια κατασκήνωση με θέμα το παιδικό βιβλίο

Η παιδαγωγική ομάδα απ’Ουσία διοργανώνει το summer camp “Τα βιβλία ταξιδεύουν..”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο Βεΐκου, στο Γαλάτσι, από τις 5 έως τις 9 Ιουλίου 2021. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δημιουργική γραφή, εικαστικά και κινητικά παιχνίδια εμπνευσμένα από τα αγαπημένα βιβλία της ομάδας μέσα στη φύση.

Στο χώρο του πάρκου θα στήνεται καθημερινά μια κινητή βιβλιοθήκη η οποία θα φιλοξενεί παλιά και καινούργια βιβλία των συνεργαζόμενων εκδοτικών οίκων. Βουτάμε στις σελίδες μοναδικών βιβλίων και… παίζουμε, γράφουμε, συζητάμε, μεταμφιεζόμαστε, διασκεδάζουμε. ​Η απ’Ουσία Κοιν.Σ.Επ συνεργάζεται από το 2019 με τις εκδόσεις Ακυβέρνητες Πολιτείες, Καλειδοσκόπιο, Κέδρος, Μεταίχμιο και Παπαδόπουλος.

Το κόστος ανέρχεται στα 60 ευρώ ανά παιδί για τις 5 μέρες και 50 ευρώ ανά παιδί για αδέλφια. Ωρες: από τις 10 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι. Απευθύνεται σε παιδιά από 6 έως 12 ετών. ​Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφτείτε το site, τηλεφωνικά στο 6986315638 (κ. Ζωή Δάβαρη) και με email εδώ.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν…

Δεν έχουν μείνει παρά μόνο 19 ημέρες για την πιο αγαπημένη γιορτή όλου του χρόνου και οι εκδόσεις Ψυχογιός μας φέρνουν μερικά πολύ ενδιαφέροντα εικονογραφημένα βιβλία, όχι μόνο χριστουγεννιάτικες ιστορίες, αλλά και βιβλία που μπορούμε να διαβάζουμε όλη τη χρονιά.

«Ένα βιβλίο, μια ανάμνηση»: Ομαδική έκθεση εικονογράφων

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο, στο πλαίσιο του εορτασμού 30 χρόνων λειτουργίας τους και σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Εικονογράφησης illustradays, διοργανώνουν ομαδική έκθεση εικονογράφων με θέμα «Ένα βιβλίο, μια ανάμνηση» στον Πολυχώρο Μεταίχμιο.