Οι Κατάσκοποι της Γεωγραφίας στον Ιανό

Οι εκδόσεις Διόπτρα και η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS προσκαλούν το κοινό σε μια συνάντηση με  τους συγγραφείς και την εικονογράφο της δημοφιλούς παιδικής σειράς Οι Κατάσκοποι της Γεωγραφίας!

Οι συγγραφείς θα συνομιλήσουν για τα βιβλία τους, η εικονογράφος Λίλα Καλογερή θα πραγματοποιήσει διαδραστικές δραστηριότητες και, τέλος, μικροί και μεγάλοι θα συμμετάσχουν σ’ ένα συναρπαστικό κουίζ με παρουσιαστή τον αγαπημένο συγγραφέα – αρχικατάσκοπο Πάνο Δημάκη. Νικήτρια ομάδα αυτή που θα καταφέρει να κερδίσει τις περισσότερες πορτο-σβούρες. Ένα κατασκοπικό ταξίδι για μικρούς… και μεγάλους με πολλή διασκέδαση, παιχνίδι και … μουσική από τον συγγραφέα και μουσικό Μίλτο Πιστώφ!

Πότε: Σάββατο 13 Απριλίου, 17:00, στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24

Η πολύ επιτυχημένη σειρά των εκδόσεων Διόπτρα Οι Κατάσκοποι της Γεωγραφίας αριθμεί πλέον 7 τίτλους που ταξιδεύουν νοερά μικρούς και μεγάλους αναγνώστες στα πέρατα του κόσμου. Οι νεαροί πρωταγωνιστές των βιβλίων λατρεύουν να εξιχνιάζουν μυστήρια, εξερευνώντας παράλληλα διάφορες χώρες και γνωρίζοντας τα αξιοθέατα και τον πολιτισμό τους! Η παρέα των παιδιών επικοινωνεί μέσω της εφαρμογής Πορτολάνος, η οποία τα έχει όλα: το chat Πορτο-μπλαμπλά που «παίρνει συνεχώς φωτιά» από τις ακατάπαυστες συνομιλίες των παιδιών, τον Πορτο-χάρτη, το Πορτο-κουίζ απ’ όπου μπορείς να κερδίσεις Πορτο-σβούρες για να παραγγείλεις ένα Πορτο-εξπρές, μέχρι και την Πορτο-αναζήτηση!

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ