Προδημοσίευση: “Κλεμμένα αυτιά”

Ποιοι και γιατί κλέψανε τα αυτιά του λαγού; Μήπως κάποιοι δυσαρεστημένοι μουσικοί του δάσους; Όλοι ξέρουν ότι ο λαγός είναι ο πιο αυστηρός μουσικοκριτικός και με τις κριτικές του έχει χαντακώσει πολλούς δίσκους. Ή μήπως τα πράγματα είναι πιο μπλεγμένα; Ο χαμαιλέοντας Χαμ, ντετέκτιβ του δάσους, καλείται να διαλευκάνει το μυστήριο και να βρει τα κλεμμένα αυτιά μέσα σε δώδεκα ώρες. Αλλιώς δεν θα μπορούν να ξανακολληθούν στο κεφάλι του λαγού. Ένας χαμαιλέοντας όμως που δεν ελέγχει το χρώμα του, μπορεί να φέρει σε πέρας μια τέτοια αποστολή;

Λίγο πριν το δεύτερο βιβλίο του Φώτη Δούσου βρεθεί στις προθήκες των βιβλιοπωλείων της χώρας, η Κόκκινη Αλεπού εξασφάλισε την προδημοσίευση των πρώτων του σελίδων. Αν ο “Παβ, ο φάλτσος τζίτζικας και η περιπέτεια με τα τυφλά μυρμήγκια” σας άρεσε, τότε τα “Κλεμμένα αυτιά” θα σας ενθουσιάσουν.

Ο Φώτης Δούσος παραδίδει στο κοινό του μια αστυνομική περιπέτεια με καταιγιστική δράση, μυστήριο, χιούμορ και πολλή αγωνία. Μια ιστορία που ανατρέπει τα στερεότυπα και διερευνά την ανάγκη του να ανήκεις κάπου, ενώ τονίζει τη σημασία του να επιλέγεις τον δρόμο σου.

Η εικονογράφηση του βιβλίου ανήκει στη Στέλλα Στεργίου. Η νεαρή Ελληνίδα comic artist, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΕΜΠ, τώρα εργάζεται ως εικονογράφος και δημιουργός κόμικ στο Βέλγιο. Το Κλεμμένα Αυτιά είναι το τέταρτο βιβλίο που εικονογραφεί.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις αρχές Ιουνίου από τις Εκδόσεις Μικρή Σελήνη.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ