Προδημοσίευση: Ταξιδιωτικό πρακτορείο – Οι παράξενοι κόσμοι

Η δωδεκάχρονη Φλικ Χάντσον ενθουσιάζεται όταν δέχεται πρόσκληση να γίνει μέλος της Λέσχης των Παράξενων Κόσμων. Σύντομα, όμως, διαπιστώνει ότι μάλλον κάτι ύποπτο συμβαίνει στο μαγικό πολυσύμπαν. Χιονοθύελλες ξεσπούν μες στην καρδιά του καλοκαιριού, ολόκληροι δρόμοι πόλεων εξαφανίζονται, ενώ μια βαλίτσα την ταξιδεύει σ’ έναν εντελώς έρημο κόσμο. Για ν’ ανακαλύψει τι συμβαίνει, η Φλικ θα παραβεί κάθε κανόνα της Λέσχης. Θα καταφέρει με έναν μαγικό τρόπο να διορθώσει τα πράγματα προτού όλοι οι κόσμοι εξαφανιστούν ολοκληρωτικά;

To πρώτο βιβλίο της σειράς “Ταξιδιωτικό πρακτορείο: Οι παράξενοι κόσμοι” της Βρετανής συγγραφέα L.D. Lapinski μεταφράστηκε στα ελληνικά από την Αγγελική Δαρλάση και κυκλοφορεί την επόμενη εβδομάδα στα βιβλιοπωλεία. Η Κόκκινη Αλεπού εξασφάλισε την προδημοσίευση των πρώτων δύο κεφαλαίων του βιβλίου και σας δίνει την ευκαιρία να πάρατε μια γεύση από το μαγικό μυθιστόρημα για παιδιά 9+ που κυκλοφορεί επίσημα από τις Εκδόσεις Διόπτρα την επόμενη Τετάρτη, στις 26 Μαΐου.

[pdfjs-viewer url=https://kokkinialepou.gr/wp-content/uploads/2021/05/paraxenoi_kosmoi_final1-min.pdf  viewer_height=1600px  fullscreen=true download=true print=true]

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Προδημοσίευση: Η απίστευτα αποτυχημένη φιλία της Λότι Μπρουκς

Λίγες ώρες πριν κυκλοφορήσει σε όλα τα βιβλιοπωλεία το δεύτερο βιβλίο με πρωταγωνίστρια τη Λότι Μπρουκς, μαθαίνουμε τα πάντα το σχεδόν 12χρονο κορίτσι και απαντάμε στο ερώτημα γιατί τα παιδιά την αγαπούν τόσο πολύ.

Τα υποψήφια για τα Λογοτεχνικά Βραβεία του Αναγνώστη παιδικά βιβλία

H Κριτική Επιτροπή των βιβλίων για παιδιά έδωσε στη δημοσιότητα τις Μικρές Λίστες των υποψηφίων για βράβευση βιβλίων. Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην καθιερωμένη τελετή που θα γίνει και φέτος στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138) την Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023, 8 μ.μ. 

Προδημοσίευση: Η επιστροφή του κόμη Δράκουλα και το μυστήριο με τις νυχτερίδες

Οι Κατάσκοποι της Γεωγραφίας ταξιδεύουν στον κόσμο και με την εφαρμογή Πορτολάνος λύνουν παράξενα μυστήρια! Στο τρίτο βιβλίο της σειράς με τίτλο “Η επιστροφή του κόμη Δράκουλα και το μυστήριο με τις νυχτερίδες”, που υπογράφει η Λίνα Μουσιώνη, σε εικονογράφηση Λίλας Καλογερή, γνωρίζουμε τον Ιάσωνα, ο οποίος πρόκειται να περάσει το καλοκαίρι μαζί με την υπεροπτική και φιλάρεσκη αδελφή του Κλαίρη στη μεσαιωνική πόλη Σιγκισοάρα, κοντά στα Καρπάθια Όρη.