Προς πώληση το σπίτι του Terry Pratchett

Προς πώληση βγήκε το σπίτι στο οποίο έμεινε από το 1970 ως το 1994 ο Βρετανός συγγραφέας Terry Pratchett. Το Gaze Cottage, όπως ονομάζεται η κατοικία, βρίσκεται στο χωριό Rowberrow, στο Somerset της Αγγλίας. Εκπρόσωπος του μεσιτικού γραφείου που έχει αναλάβει την πώληση ανέφερε πως «ο συγγραφέας έγραψε σ’ αυτό το σπίτι τα περισσότερα από τα βιβλία του», όπως το The Carpet People (1971), το The Dark Side of The Sun (1976) και φυσικά τα πρώτα βιβλία της σειράς Discword, με το The color of magic να κάνει την αρχή το 1983. Μάλιστα, η εκπρόσωπος του μεσιτικού ανέφερε πως ο ιδιοκτήτης της οικίας που τώρα την πουλάει για πολλά χρόνια λάμβανε γράμματα προς τον «Hogfather», έναν από τους χαρακτήρες του ομόνυμου βιβλίου της σειράς Death της σειράς Discworld. Η αρχική τιμή πώλησης ορίστηκε στις 800.000 λίρες.

Το Gaze Cottage πωλείται προς 800.000 λίρες.

Ο Sir Terry Pratchett πέθανε σε ηλικία 66 ετών, το 2015, οκτώ χρόνια μετά τη διάγνωση της νόσου Αλτσχάιμερ από την οποία έπασχε. Εγραψε περισσότερα από 70 βιβλία, ενώ το τελευταίο του εκδόθηκε το 2014.

Πηγή: BBC & Daily Mail για περισσότερες φωτογραφίες

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Διαβάζω και μαθαίνω με την Peppa Pig

Μια νέα, βραβευμένη σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων με πρωταγωνίστρια την Πέππα ήρθε για να εμπλουτίσει την ήδη πλούσια γκάμα βιβλίων που