Τα ευπώλητα του Ιουνίου 2021

Η Κόκκινη Αλεπού συνεργάζεται με την ομάδα ανεξάρτητων βιβλιοπωλείων Είμαστε το βιβλιοπωλείο σου και αναδημοσιεύει τη λίστα με τα ευπώλητα παιδικά βιβλία του μήνα που πέρασε.

Σημειώνεται, ότι η ομάδα “Είμαστε το βιβλιοπωλείο σου” αποτελείται από περισσότερα από 100 βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα και κάθε μήνα παρουσιάζει τις λίστες με τα ευπώλητα. Στο τέλος, αναφέρονται τα βιβλιοπωλεία τα οποία δίνουν κάθε φορά τα στοιχεία των πωλήσεών τους. Η Κόκκινη Αλεπού θα αναδημοσιεύει τη λίστα με τα παιδικά και εφηβικά βιβλία.

Στην κορυφή της λίστας τον Ιούνιο ο Ντετέκτιβ Κλουζ και τη Θάλασσα των χαμένων ψαριών του Jurgen Banscherus (εκδ. Μεταίχμιο) παρέμεινε στην κορυφή της λίστας, με τους Χάρτες των Μιζενίνσκι (εκδ. Πατάκη) και Το αγόρι, ο τυφλοπόντικας, η αλεπού και το άλογο του Charlie Mackesy (εκδ. Παπαδόπουλος) να υποχωρούν από τις προηγούμενες θέσεις τους. Η Φυλή των Βρομύλων από Εκδόσεις Μικρή Σελήνη ανέβηκε μία θέση, ενώ είδαμε την είσοδο του Μια στριμμενη γοργόνα του Δημήτρη Μπογδάνου (εκδ. Μεταίχμιο) και Τα φτερωτά σανδάλια του Στέφανου Αλεξιάδη (εκδ. Υδροπλάνο). Ακολουθεί η πλήρης λίστα.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ