Τα ευπώλητα του Μαΐου

Η Κόκκινη Αλεπού συνεργάζεται με την ομάδα ανεξάρτητων βιβλιοπωλείων Είμαστε το βιβλιοπωλείο σου και αναδημοσιεύει τη λίστα με τα ευπώλητα παιδικά βιβλία του μήνα που πέρασε.

Σημειώνεται, ότι η ομάδα “Είμαστε το βιβλιοπωλείο σου” αποτελείται από περισσότερα από 100 βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα και κάθε μήνα παρουσιάζει τις λίστες με τα ευπώλητα. Στο τέλος, αναφέρονται τα βιβλιοπωλεία τα οποία δίνουν κάθε φορά τα στοιχεία των πωλήσεών τους. Η Κόκκινη Αλεπού θα αναδημοσιεύει τη λίστα με τα παιδικά και εφηβικά βιβλία.

Στην κορυφή της λίστας τον Mάιο δεν παρατηρήθηκε καμία αλλαγή με τον Ντετέκτιβ Κλουζ και τη Θάλασσα των χαμένων ψαριών του Jurgen Banscherus (εκδ. Μεταίχμιο), τους Χάρτες των Μιζενίνσκι (εκδ. Πατάκη), Το αγόρι, ο τυφλοπόντικας, η αλεπού και το άλογο του Charlie Mackesy (εκδ. Παπαδόπουλος) και τη Φυλή των Βρομύλων από Εκδόσεις Μικρή Σελήνη να παραμένουν στις τέσσερις πρώτες θέσεις, ενώ είχαμε την είσοδο της πολύ αγαπημένης Πηνελόπης της Θάλασσας στην 5η θέση και ακολουθούν μεταξύ άλλων το IΞ – Το ιπτάμενο ξενοδοχείο του Δημήτρη Μελικέρτη και ο Ωκεανός από τις Εκδόσεις Καπόν.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Διαβάζω και μαθαίνω με την Peppa Pig

Μια νέα, βραβευμένη σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων με πρωταγωνίστρια την Πέππα ήρθε για να εμπλουτίσει την ήδη πλούσια γκάμα βιβλίων που