Τικ Τακ Χριστούγεννα

Συγγραφέας: Δέσποινα Πετρή

Εικονογράφηση: συλλογικό έργο του εκδοτικού

Εκδόσεις: Λιβάνη

Χρονιά έκδοσης: 2016

Ηλικίες: 3+

 

Τα Χριστούγεννα είναι από αυτές τις γιορτές που δεν αξίζει να τις περνάμε μόνοι μας. Ο ρολογάς της ιστορίας, έχει απορροφηθεί τόσο πολύ από τη δουλειά του και τα μαστορέματά του που δεν έχει καταλάβει καν πως έχει για παρέα έναν ποντικό. Ο ποντικός όμως νιώθει πολύ μόνος: ο ρολογάς δεν ξέρει πως υπάρχει, η γάτα του σπιτιού τους έχει αφήσει και ο ποντικός το μόνο που κάνει για να γεμίσει τις ώρες του είναι να τρώει και να τρώει και να τρώει. Ωσπου στο σπίτι φτάνει ένα ρολόι για επισκευή, ένα ρολόι που πάνω του έχει μια διακοσμητική χιονόμπαλα κι ένα δέντρο. Μα τι φανταστική ιδέα: θα βγάλει το δέντρο από τη γυάλινη φυλακή του και θα το στολίσει κι έτσι θα δώσει στον ρολογά να καταλάβει ένα πολύτιμο μάθημα.

Save

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Ούτε στο όνειρό σας!

Συγγραφέας-εικονογράφος: Beatrice AlemangaΜετάφραση: Φίλιππος ΜανδηλαράςΕκδόσεις: ΠατάκηΧρονιά έκδοσης: 2023Ηλικίες: 3+, 5+ Το αιώνιο πρόβλημα με τα παιδιά και τα σχολεία: κανένα

Σειρά: Γιατί ξεχώρισα

Από τις εκδόσεις Διόπτρα μας έρχεται μια νέα σειρά χαρτονένιων βιβλίων, που απευθύνονται σε μικρά σε ηλικία παιδιά και περιλαμβάνουν μικρές βιογραφίες σπουδαίων ανθρώπων, που με το έργο τους άλλαξαν τον κόσμο.