Παιδικά βιβλία με διάσημες υπογραφές

Τι κοινό έχουν η Angelina Jolie, ο Jimmy Fallon και η Lupita Nyong’o; Και οι τρεις θα δουν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα τα βιβλία τους στις προθήκες των βιβλιοπωλείων. Η Αμερικανή ηθοποιός, σκηνοθέτις και ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, Angelina Jolie, συνεργάζεται με τη Διεθνή Αμνηστία για τη δημιουργία ενός εικονογραφημένυ παιδικού βιβλίου πάνω στα δικαιώματα των παιδιών. Η ανακοίνωση για την έκδοση έγινε ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου (2 Απριλίου) κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Εκθεσης Παιδικού Βιβλίου στην Μπολόνια και, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους λόγους της δημιουργίας του είναι γιατί πολλά παιδιά αλλά και ενηλικες δεν γνωρίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα των πρώτων.

Ο παρουσιαστής του The Tonight Show, Jimmy Fallon ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram ότι το This Is Baby, το νέο του βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου του 2019. Eχει ήδη δυο παιδικά βιβλία για πολύ μικρά παιδιά στο ενεργητικό του, το Your Baby’s First Word Will Be Dada που κυκλοφόρησε το 2015 και το Everything Is Mama (2017). Ο παρουσιαστής αστειεύτηκε, μιλώντας σε αμερικάνικο περιοδικό, λέγοντας πως ήθελε να γράψει ένα βιβλίο με τίτλο “Πώς να τοποθετείς ένα κάθισμα αυτοκινήτου”, αλλά του φάνηκε καλύτερη ιδέα το This is Baby.

Τέλος, η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός Lupita Nyong’o αποκάλυψε, κι εκείνη μέσω Instagram στις 2 Απριλίου, κάποιες εσωτερικές σελίδες από το βιβλίο της Sulwe, που θα κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου από την Simon & Schuster.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ