Ποια συστατικά χρειάζονται για να φτιάξεις μια δική σου ιστορία; Τι έχει να σου πει ένας αγαπημένος σου ήρωας; Πόσο μυστήριο χωράει σε ένα εξώφυλλο; Τι γίνεται όταν γυρίσεις την τελευταία σελίδα; Πώς μπορεί άραγε το βιβλίο σου να ταξιδέψει στο ράφι μιας άλλης βιβλιοθήκης;

Το Library4all και το Project anOther story, με υπεύθυνη τη Θεοδώρα Αραμπατζή, προσκαλούν την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στο “Myrtillo” (Πάρκο ΚΑΠΑΨ, Τριφυλίας & Λάμψα, Αμπελόκηποι, τηλ: 211-0123176), μικρούς (άνω των 6 χρόνων) και μεγάλους αναγνώστες σε μια δράση με πρωταγωνιστή το βιβλίο και την περιπέτεια που ξεκινά από τη στιγμή που το κρατάμε στα χέρια μας. Ελάτε να μοιραστούμε ιδέες για διασκεδαστικά, ευχάριστα και δημιουργικά βιβλιοπαιχνίδια.

Το εργαστήρι θα κλείσει με βιβλιοπαιχνιδίσματα στην Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη Δήμου Αθηναίων (Τριφυλίας και Λάμψα, Αμπελόκηποι), παρέα με βιβλία που μιλούν για βιβλία. Τη δράση συντονίζει η Παναγιώτα Στρίκου-Τομοπούλου, εμψυχώτρια παιδικών ομάδων και συνεργάτης του Library4all.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου / Δήμος Αθηναίων, μέγας δωρητής της οποίας είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.