Το καλοκαίρι ανήκει στην ντετέκτιβ Νίκι!

Οι εκδόσεις Φουρφούρι προσκαλούν το κοινό να γίνει κομμάτι της καλοκαιρινής δράσης «Διαβάζω παντού» του νέου βιβλίου της Αnne Miller «Η Ντεντέκτιβ Νίκι και το Μυστικό της Κόμπρας». Γνωρίστε τη Νίκι, ένα πανέξυπνο κορίτσι που αναζητά κώδικες και κουβαλά πάντοτε μαζί της βιβλία με οδηγίες από μεγάλους κατασκόπους. Αυτό το διαδραστικό, αστείο, ευφυέστατο και εθιστικό βιβλίο της Anne Miller «Η Ντετέκτιβ Νίκι και το Μυστικό της Κόμπρας» που μόλις κυκλοφόρησε, απευθύνεται σε όλους τους… εκκολαπτόμενους κατασκόπους και όσους αγαπούν να λύνουν γρίφους, ενώ αποτελεί για τους μικρούς φιλόζωους και όλους τους αναγνώστες αστυνομικών ιστοριών μια καλή αφορμή για συναντήσεις ανάγνωσης, παιχνιδιού και μυστηρίου… στις βιβλιοθήκες, στις πλατείες, στις παραλίες, στο βουνό και όπου αλλού εσείς σκεφτείτε.

Αφήστε την φαντασία και την δημιουργικότητά σας ελεύθερη και δηλώστε συμμετοχή.

Οι εκδόσεις Φουρφούρι θα σας στείλουν όπου κι αν βρίσκεστε το υποστηρικτικό υλικό (αφίσες, πρόσκληση, καπελάκια, κοκ), όλα από την Ντετέκτιβ Νίκι για εσάς. Τι περιλαμβάνει η ενέργεια; 

  • Δηλώστε συμμετοχή
  • Παραλάβετε το υλικό
  • Οργανώστε τη δική σας δράση και στείλτε μας μια φωτογραφία κι ένα μικρό κειμενάκι για το που έγινε και πότε

Εμείς θα ανεβάσουμε στα κοινωνικά μας δίκτυα όλες τις φωτογραφίες και τα κείμενα που τις συνοδεύουν.

Η δράση απευθείνεται σε βιβλιοθήκες, εκπαιδευτικούς οργανισμούς, βιβλιοπωλεία, αλλά και μεμονωμένα άτομα. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με την Έφη Λάγγα, Υπεύθυνη τμήματος παιδικού βιβλίου και δράσεων Φουρφούρι, (τηλέφωνο: 6976627721, email: [email protected]).

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

H Διεθνής Έκθεση Παιδικού Βιβλίου της Μπολόνια σε αριθμούς

Περισσότεροι από 30.000 επισκέπτες πέρασαν τις πύλες τις BolognaFiere το τετραήμερο 8-11 Απριλίου και πήραν μέρος στην 61η Διεθνή Έκθεση Παιδικού Βιβλίου της Μπολόνια. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, ο αριθμός των επισκεπτών και συμμετεχόντων ξεπέρασε τις 31.735, σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 10% σε σχέση με τους 28.894 επισκέπτες που βρέθηκαν πέρυσι στην ιταλική πόλη.

Εκθεση αφιερωμένη στο βιβλίο “Η ασημένια ζώνη” των Μέγα-Μπαχά

Mε αφορμή τους εορτασμούς για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει από την Τρίτη 2 Απριλίου 2024 την περιοδική έκθεση «Η ασημένια ζώνη», στο κτήριο του Ιδρύματος στον Ταύρο.

Τρία νέα βιβλία, τρεις μαγικές ιστορίες από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Δεν υπάρχει τίποτε πιο όμορφο από το να μπορείς να μοιράζεσαι ωραίες ιστορίες με τα παιδιά. Και οι τελευταίες προσθήκες στο εκδοτικό πρόγραμμα των εκδόσεων Ψυχογιός μας δίνουν τη δυνατότητα να διαβάσουμε τρία εξαιρετικά εικονογραφημένα βιβλία, γεμάτα χρώματα, υπέροχες εικόνες αλλά και το κυριότερο, ιστορίες που είναι σίγουρο πως θα γίνουν οι αγαπημένες των παιδιών.