3ο Bebefest: τα πάντα για το μωρό και τους γονείς

Το μοναδικό φεστιβάλ εγκυμοσύνης, βρεφικής & νηπιακής ηλικίας , με μεγάλο πρωταγωνιστή την νέα οικογένεια επανέρχεται δυναμικά στο χώρο των εκθέσεων. Τα δύο πρώτα φεστιβάλ bebefest διεξήχθησαν με πολύ μεγάλη επιτυχία στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου. Οι επισκέπτες ήταν πάνω από 5000 άτομα από όλη την Αττική, στην πλειονότητά τους ζευγάρια ηλικίας 25-40 ετών ενώ πάνω απ το 80% των γυναικών βρίσκονταν σε εγκυμοσύνη.

Όλοι οι γονείς έχουν πλέον ένα σημείο συνάντησης σε προκαθορισμένο τόπο και χρόνο, το bebefest με δωρεάν σεμινάρια & ιδιωτικές συνεδρίες για κάθε θέμα που τους απασχολεί. Στο 3ο bebefest θα συμμετέχουν εταιρείες βρεφικού εξοπλισμού και εγκυμοσύνης, βρεφικών καλλυντικών, βρεφικών τροφών, φαρμακευτικές και πολλά άλλα εκθέματα.

Ως ομιλητές θα παραβρεθούν επιστήμονες και ειδικότερα παιδίατροι, η ένωση Μαιευτήρων-Γυναικολόγων Ελλάδας, ψυχολόγοι, διατροφολόγοι αλλά και οργανισμοί για το θηλασμό, τη μητρότητα και το τμήμα Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού για τις πρώτες βοήθειες. Συμβουλές σε ιδιωτικές συνεδρίες θα μπορούν να παίρνουν όσοι γονείς ενδιαφέρονται, από τους εξαιρετικούς επιστήμονες που συμμετέχουν στο ‘’Talk to the experts”.
Για το κομμάτι της ψυχαγωγίας των λιλιπούτειων επισκεπτών του φεστιβάλ έχουν προετοιμαστεί εξαιρετικές θεατρικές παραστάσεις, παιδότοποι, βιωματικά παιχνίδια κλπ.
Τα σημεία θηλασμού και αλλαγής πάνας των μωρών, θα είναι εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα προϊόντα από τους χορηγούς τα οποία θα προσφέρονται δωρεάν.
Συνοπτικά τα κυριότερα sections του bebefest περιλαμβάνουν:

  • Ομιλίες και ιδιωτικές συνεδρίες
  • Εξαιρετικές Αγορές | Κορυφαίες μάρκες | Τελευταίες καινοτομίες | Μεγάλες εκπτώσεις | Kλήρωση
  • Στήριξη σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για τη μητέρα και το παιδί
  • Διασκέδαση | Παιδότοπος| Παραστάσεις| Κινητικό κομμάτι / Εικαστικά | παιχνίδια
  • Εγκαταστάσεις | Αίθουσα διατροφής & θηλασμού | Αίθουσα αλλαγής πάνας  | Ιατρείο  | Αίθουσα talk to the experts

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα στο www.bebefest.gr .

Στο bebefest τα brands μεγαλώνουν
Η παρουσίαση όλων των εκθεμάτων και υπηρεσιών γύρω απ τη βρεφική ηλικία, θα δώσει την δυνατότητα στους επισκέπτες του bebefest να επιλέξουν τα καλύτερα και τα πιο αξιόπιστα προϊόντα, να μιλήσουν με τους υπευθύνους των εταιριών αποκτώντας έτσι έγκυρες πληροφορίες καθώς και να αντλήσουν απ’ τους επιστήμονες απαραίτητες γνώσεις για την ανατροφή των παιδιών τους. Στους εκθέτες να συνδεθούν  με αποδοτικό και ουσιαστικό τρόπο με τους πελάτες τους δημιουργώντας σε αυτό το αξιόπιστο περιβάλλον σταθερές συνδέσεις μαζί τους.

Xώρος διεξαγωγής: Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (Στάση Μετρό Ανθούπολη)
Στον χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου Περιστερίου υπάρχει ελεύθερο PARKING

Hμέρες: Σάββατο 22 & Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022
Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 20:00

Πώληση εισητηρίων: https://www.viva.gr/tickets/festival/bebefest/  , στο  https://www.bebefest.gr/  και στην είσοδο του φεστιβάλ.

Διαγωνισμός!

Αν θέλετε να μπείτε στην κλήρωση για 10 διπλές προσκλήσεις, τότε ακολουθείστε τον σύνδεσμο και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μας.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Σεμινάριο: Πλοκή και χαρακτήρας στο παιδικό βιβλίο

Το σεμινάριο «Πλοκή και χαρακτήρας στο παιδικό βιβλίο» είναι ένα εντατικό εργαστήρι δημιουργικής γραφής για ενήλικες, που δίνει έμφαση στην τεχνική, την αισθητική και την ιδεολογική πλευρά αυτών των δύο τόσο παραμελημένων στοιχείων

Διήμερη γιορτή στην Παιδική Βιβλιοθήκη στα Φιλιατρά Μεσσηνίας

Το Παράρτημα Τριφυλίας της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας στα Φιλιατρά, διοργανώνει διήμερο φεστιβάλ για τα δικαιώματα του παιδιού, σε συνεργασία με το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού, τις εκδόσεις Μικρή Σελήνη και το Μουσείο Πάνου και Ηλία Ηλιόπουλου, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023.

Διήμερη εκδήλωση αφιερωμένη στο βιβλίο και την Παιδική Βιβλιοθήκη «Μυρσίνη Ζορμπά»

Το Σαββατοκύριακο 1 – 2 Ιουλίου η Παιδική Βιβλιοθήκη του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού παίρνει το όνομα της ιδρύτριάς της, της Μυρσίνης Ζορμπά. Τις δύο αυτές ημέρες, από το πρωί μέχρι το βράδυ, η βιβλιοθήκη θα είναι ανοιχτή για να τη γνωρίσει το κοινό, να ξεφυλλίσουν τα παιδιά κάποια από τα 10.500 βιβλία της και να πάρουν μέρος σε βιβλιοδράσεις με συγγραφείς και εικονογράφους. Εκεί θα υπάρχει και την Πλανόδια Βιβλιοθήκη με βιβλία και ιστορίες στις γλώσσες όλου του κόσμου. Με αυτόν τον τρόπο το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του παιδιού και όλοι μαζί θα τιμήσουμε τη μνήμη της Μυρσίνης Ζορμπά.