Ο Taika Waititi διαβάζει Roadl Dahl μαζί με τους φίλους του

O βραβευμένος με Οσκαρ Taika Waititi διαβάζει μαζί με τους πολύ κολλητούς του φίλους, δηλαδή την αφρόκρεμα του Hollywood, το βιβλίο του Roald Dahl, Ο Τζίμης και το γιγαντοροδάκινο. Οι αναγνώσεις – που θα είναι συνολικά δέκα- ξεκίνησαν τη Δευτέρα 18 Μαϊου και θα ανεβαίνουν στο Youtube κανάλι του ιδρύματος Roald Dahl κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή. Ανάμεσα σε αυτούς που θα διαβάσουν είναι η Meryl Streep, ο Chris Hemsworth (aka Thor, για τους γνώστες), η Lupita Nyong’o, ο Ryan Reynolds, η Cate Blanchett, η Sarah Paulson, η Cara Delevingne, η Cynthia Erivo και η Mindy Kaling.

Οι διαδικτυακές αυτές αναγνώσεις γίνονται ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για τον Partners in Health (PIH), έναν παγκόσμιο μη κερδοσκοπικό οργανισμό που εργάζεται ώστε να καταπολεμήσει την ασθένεια Covid-19 σε ευάλωτες περιοχές του πλανήτη. Η εταιρεία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του Roald Dahl, η Roald Dahl Story Company, θα διπλασιάσει το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις δωρεές.

Ηδη είναι διαθέσιμα τα δύο πρώτα επεισόδια: το πρώτο, στο οποίο διαβάζει ο Taika Waititi μαζί με τον Chris Hemsworth, τον αδερφό του και επίσης ηθοποιό, Liam και τον Nick Kroll, και το δεύτερο με την Meryl Streep και τον Benedict Cumberbatch.

Και όλα αυτά όσο περιμένουμε να κάνει πρεμιέρα στο Netflix η σειρά “Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο της σοκολάτας”, σε σκηνοθεσία του Waititi.

Πηγή: Roald Dahl HQ

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ