Λέσχη μυστηρίου Σέργουφ Χολμς: η σειρά

Συγγραφέας: Isaac Palmiola
Εικονογράφηση: Nuria Aparicio
Μετάφραση: Τιτίνα Σπερελάκη
Εκδόσεις: Διόπτρα
Χρονιά έκδοσης: 2018 (πρώτο βιβλίο)
Ηλικίες: 7+

Το δέκατο τέταρτο βιβλίο της αγαπημένης σειράς Λέσχη Μυστηρίου Σέργουφ Χολμς είναι εδώ! Είστε έτοιμοι να ζήσετε απίθανες περιπέτειες μαζί με τον Σέργουφ, την Τζούλια, τον Ντιέγκο και τον Δόκτωρ Γάτσον; Ας βάλουμε όμως τα πράγματα στη σειρά. Ποιοι είναι όλοι αυτοί; Μα, οι πρωταγωνιστές των φανταστικών ιστοριών που έγραψε ο Isaac Palmiola και εικονογράφησε η Nuria Aparicio «Λέσχη Μυστηρίου Σέργουφ Χολμς».

Η Τζούλια είναι ατρόμητη, λέει πάντα αυτό που σκέφτεται και είναι τόσο πειστική που μπορεί να πουλήσει ψυγείο σε Εσκιμώο! Λατρεύει τα αστυνομικά μυθιστορήματα και παθιάζεται με τις επικίνδυνες υποθέσεις. Ο Ντίεγκο είναι ιδιοφυΐα στους υπολογιστές και την τεχνολογία. Γνωρίζει πώς να χειρίζεται τάμπλετ, κινητά και υπολογιστές, ενώ το χειρότερό του είναι το πρωινό ξύπνημα και η εξ’αχγιστείας αδερφή του! Ο Δόκτωρ Γάτσον δεν είναι αυτό που νομίζατε. Είναι μια γάτα τόσο νωχελική που οι τεμπέλικες αρκούδες μοιάζουν υπερκινητικές δίπλα του. Τα μεγάλα του πάθη είναι το φαΐ και ο ύπνος και έχει τη μαγική ικανότητα να μιλάει με τα αφεντικά του, όπως και ο Σέργουφ, που είναι σκύλος και μπορεί παρόλ’ αυτά να αντιλαμβάνεται τα ανθρώπινα συναισθήματα. Οι τέσσερίς τους ενώνουν τις δυνάμεις τους και τις ικανότητές τους και αναλαμβάνουν να λύσουν εξαιρετικά δύσκολα μυστήρια!

Ο Ντίεγκο, η Τζούλια, ο Δόκτωρ Γάτσον και ο Σέργουφ έχουν ζήσει φανταστικές περιπέτειες κι έχουν λύσει τρομερά μυστήρια. Η σειρά μυστηρίου για παιδιά «Λέσχη Μυστηρίου Σέργουφ Χολμς» αποτελείται από συνολικά 14 βιβλία. Τα βασικά τους χαρακτηριστικά κι αυτά που τα κάνουν τόσο αγαπητά στα παιδιά-αναγνώστες είναι οι γεμάτε μυστήριο και αγωνία περιπέτειες και φυσικά το απίστευτο χιούμορ, αλλά και η κομίστικη εικονογράφηση της Aparicio. Τα βιβλία έχουν μεταφραστεί σε δεκάδες γλώσσες κι έχουν πουλήσει εκατοντάδες αντίτυπα.

Τη μετάφραση στα ελληνικά έχει κάνει η Τιτίνα Σπερελάκη και όλη η σειρά κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα. Ιδανικά για αναγνώστες από 6 ετών και άνω.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ