ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Παβ στην Κόκκινη Αλεπού

Ποιος είναι αυτός ο Παβ; Ζουν τα τζιτζίκια μέσα στον χειμώνα; Υπάρχουν όντως τυφλά μυρμήγκια και σε τι τρελές περιπέτειες μπλέχτηκε αυτό το φάλτσο τζιτζίκι; Τι μας κρατάει μυστικό τόσο καιρό η Μικρή Σελήνη; Ηρθε η ώρα, λίγο πριν ο Παβ βρεθεί στα βιβλιοπωλεία για να μας πει την ιστορία του, να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στην πρώτη ελληνική παραγωγή του εκδοτικού οίκου που έφερε στην Ελλάδα και μας γνώρισε τον βραβευμένο David Litchfield (Ο παππούς μου έχει φίλο έναν γίγαντα, Ο ακρούδος και το πιάνο), την Olga De Dios (Ρόζα το τερατάκι, Κίτρινο πουλάκι), τις υπέροχες εικονογραφήσεις της Joohee Yoon (Το Μολυβένιο Στρατιωτάκι), αλλά και τις μοναδικές Mέλισσες του Socha.

 

 

Το βιβλίο «Παβ ο φάλτσος τζίτζικας και η περιπέτεια με τα τυφλά μυρμύγκια» εκτός από πρώτη ελληνική παραγωγή της Μικρής Σελήνης με πρωτοεμφανιζόμενο συγγραφέα, τον Φώτη Δούσο, και πρωτοεμφανιζόμενη εικονογράφο, την Αγγελική Μπόζου, σε επιμέλεια της Στέλλας Δημητρακοπούλου, είναι και το πρώτο βιβλίο του εκδοτικού που απευθύνεται σε μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά, σε σχέση με αυτά που μας είχε συνηθίσει ως τώρα, και σε όσους λατρεύουν να διαβάζουν παιδικά βιβλία, ακόμα και αν το ηλικιακό τους γκρουπ απέχει πολύ από το προτεινόμενο.

Η Κόκκινη Αλεπού εξασφάλισε την αποκλειστική πρώτη δημοσίευση του πρώτου κεφαλαίου του βιβλίου που περιμέναμε πως και πως από το καλοκαίρι, που είχαμε την τύχη να είμαστε από τους πρώτους που το διαβάσαμε. Υπομονή λίγες ακόμα ημέρες μέχρι ο Παβ να βρεθεί σε ένα βιβλιοπωλείο κοντά σας. Μέχρι τότε, να προσέχετε τα τυφλά μυρμήγκια…

 

 

[flipbook pdf=”https://kokkinialepou.gr/wp-content/uploads/2018/10/READER-PAV_CHAPTER1-b.pdf” theme=”light”  ]

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Προδημοσίευση: Η απίστευτα αποτυχημένη φιλία της Λότι Μπρουκς

Λίγες ώρες πριν κυκλοφορήσει σε όλα τα βιβλιοπωλεία το δεύτερο βιβλίο με πρωταγωνίστρια τη Λότι Μπρουκς, μαθαίνουμε τα πάντα το σχεδόν 12χρονο κορίτσι και απαντάμε στο ερώτημα γιατί τα παιδιά την αγαπούν τόσο πολύ.

Προδημοσίευση: Η επιστροφή του κόμη Δράκουλα και το μυστήριο με τις νυχτερίδες

Οι Κατάσκοποι της Γεωγραφίας ταξιδεύουν στον κόσμο και με την εφαρμογή Πορτολάνος λύνουν παράξενα μυστήρια! Στο τρίτο βιβλίο της σειράς με τίτλο “Η επιστροφή του κόμη Δράκουλα και το μυστήριο με τις νυχτερίδες”, που υπογράφει η Λίνα Μουσιώνη, σε εικονογράφηση Λίλας Καλογερή, γνωρίζουμε τον Ιάσωνα, ο οποίος πρόκειται να περάσει το καλοκαίρι μαζί με την υπεροπτική και φιλάρεσκη αδελφή του Κλαίρη στη μεσαιωνική πόλη Σιγκισοάρα, κοντά στα Καρπάθια Όρη.

Προδημοσίευση: Ο Mr Chem και η απόλυτη επιστημονική πρόκληση

Ο Παντελής, η Έλενα και ο Φίλιππος γίνονται ομάδα και προσπαθούν να υλοποιήσουν τα 10 πειράματα-έκπληξη του αγαπημένου τους επιστήμονα Mr Chem. O χρόνος πάντα τους πιέζει, όπως και οι ανταγωνίστριες ομάδες που κυνηγούν το έπαθλο του διαγωνισμού. Καθώς ο Μίλτος από την αντίπαλη ομάδα και η Έλενα αλληλοβοηθιούνται, η αξία της φιλίας και της συνεργασίας αναδύονται μέσα από το πιο πρωτότυπο επιστημονικό ταξίδι που έχει γίνει ποτέ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.