Προδημοσίευση: Stranger Kids – 24 ώρες χωρίς γονείς!

Μετά την επιτυχημένη σειρά βιβλίων Λέσχη Μυστηρίου Σέργουφ Χολμς, οι εκδόσεις Διόπτρα μας φέρνουν στα ελληνικά τη νέα σειρά βιβλίων του Ισπανού συγγραφέα Isaac Palmiola, τα Stranger Kids.

Το πρώτο βιβλίο της σειράς με τίτλο 24 ώρες χωρίς γονείς, είναι μια ξεκαρδιστική περιπέτεια μιας παρέας παιδιών που καλούνται να περάσουν ένα εικοσιτετράωρο χωρίς τους γονείς τους. Παρόλο που απαγορεύεται, θα οργανώσουν ένα πάρτι στο σπίτι με τον κολλητό τους φίλο, τον Ομάρ, μέχρι που η νύχτα θα πέσει κι ένα μυστήριο αρχίζει να διαδραματίζεται. Tο σκυλάκι τους, ο Τίμπα, εξαφανίζεται και τα παιδιά θα καταστρατηγήσουν την τελευταία εντολή που τους έχουν δώσει οι γονείς τους πριν φύγουν: να μη βγουν έξω τη νύχτα. Αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να σώσουν τον Τίμπα από τη μάγισσα του χωριού και τον κακό-τσιγκούνη-πλούσιο-κρίπι Εδουάρδο Ψείρα, που φαίνονται να εμπλέκονται σε μια υπόθεση εξαφάνισης σκύλων…   

Η Μάιρα και ο Ντάνι, τα δίδυμα αδέλφια-πρωταγωνιστές θα βρεθούν αντιμέτωπα με την καλύτερη πρόκληση που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν και παρέα με τον φίλο τους τον Ομάρ θα κληθούν να λύσουν ένα μεγάλο μυστήριο.

Ένα χιουμοριστικό βιβλίο που θα συναρπάσει τα παιδιά με την πληθωρική εικονογράφηση και τις ρεαλιστικές περιπέτειες. Το πρώτο βιβλίο της σειράς κυκλοφορεί αύριο σε όλα τα βιβλιοπωλεία και εδώ μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το τι μας περιμένει!

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Προδημοσίευση: Ντετέκτιβ Νιαουρό

Μια νέα σειρά βιβλίων του διάσημου συγγραφέα παιδικών βιβλίων Πιερντομένικο Μπακαλάριο καλεί τους μικρούς αναγνώστες να βυθιστούν στον κόσμο της