Η απίστευτα ντροπιαστική ζωή της Λότι Μπρουκς

Συγγραφέας-εικονογράφος: Katie Kirby
Μετάφραση: Ευγενία Κολυδά
Εκδόσεις: Διόπτρα
Χρονιά έκδοσης:  2023
Ηλικίες: 9+

Η Λότι Μπρουκς είναι 11 ¾ ετών και σύμφωνα με την ίδια (και μόνο!) η ζωή της έχει επίσημα τελειώσει. Όχι μόνο είναι έτοιμη να ξεκινήσει το Γυμνάσιο χωρίς φίλους, μιας και η κολλητής της μόλις μετακόμισε στην άλλη άκρη του κόσμου, αλλά και δεν έχει λαμπερά λαμπερά μαλλιά και ανακάλυψε ότι δεν υπάρχει ακόμα ανάγκη να φορέσει σουτιέν. Οπότε αποφάσισε ότι μπορεί από τώρα να τα παρατήσει όλα και να πέσει σε χειμερία νάρκη μαζί με τα χάμστερ της!

Η Λότι είναι μια τυπική εντεκάχρονη που βλέπει να της έρχεται η εφηβεία και η ενηλικίωση και όπως όλα τα παιδιά αυτής της ηλικίας δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση. Μέσα από την ημερολογιακού τύπου καταγραφή της κάθε ημέρας της, η δημιουργός της πολύ επιτυχημένης σειράς βιβλίων «Λότι Μπρουκς» μιλάει για τη ζωή της Λότι, τη σχέση της με τους γονείς της, το αδερφάκι που έρχεται, το σχολείο και τους φίλους της. Το «Η απίστευτα ντροπιαστική ζωή της Λότι Μπρουκς» είναι ένα βιβλίο για τη ζωή των προεφήβων και το πώς βλέπουν τον κόσμο, γεμάτο αστεία, πολλές ντροπιαστικές στιγμές, φιλίες και, φυσικά, πολλές γκοφρέτες!

Να σημειωθεί ότι η σειρά αποτελείται από πέντε συνολικά βιβλία, τα δύο εκ των οποίων αναμένεται να κυκλοφορήσουν στο εξωτερικό τον Ιούλιο και τον Οκτώβριο. ΣΤην Ελλάδα θα πρέπει να κάνουμε υπομονή ως τις 7 Ιουνίου που θα κυκλοφορήσει το δεύτερο βιβλίο, «Η απίστευτα αποτυχημένη φιλία της Λότι Μπρουκς».

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Ντετέκτιβ Ελεφάντων

Το “Ντετέκτιβ Ελεφάντων” του Ged Adamson είναι μία διασκεδαστική ιστορία για μικρά παιδιά με στοιχεία μυστηρίου που πραγματεύεται την φιλία