Η Τσίου Τσίου ψάχνει το λαγό του Πάσχα

9789605720735Συγγραφέας: Jannie Ho

Εικονογράφιση: Jannie Ho

Απόδοση: Αντώνης Παπαθεοδούλου

Σειρά: Ψάξε να βρεις

Εκδόσεις: Ίκαρος

Χρονιά έκδοσης: 2016

Ηλικίες: 1+

 

Ενα από τα πρώτα βιβλία που διάβασα στην κόρη μου όταν ήταν ακόμα μηνών, ήταν το «Ο Τζου Τζούκι ψάχνει τη μαμά του» της σειράς Ψάξε να βρεις. Αν το δείτε πως είναι το βιβλίο σήμερα, σχεδόν δύο χρόνια μετά, θα γελάσετε. Κολλημένο από χίλιες πλευρές με σελοτέιπ, σε μερικά σημεία σκισμένο ανεπανόρθωτα, αλλά πάνω από όλα διαβασμένο! Αυτό το βιβλίο έχει διαβαστεί εκατοντάδες φορές και δεν σταμάτει να της προκαλεί το ενδιαφέρον ακόμα και τώρα με όλες εκείνες τις καταπλητικές εικόνες της Jannie Ho. Φυσικά, μετά τον Τζου Τζούκι, ακολούθησε η Μπου Μπούκι και ο Μπου Λούκος, για να φτάσουμε σήμερα στo «Η Τσίου Τσίου ψάχνει τον Λαγό του Πάσχα!». Άκρως επίκαιρο, αφού πλησιάζουν και οι μέρες του Πάσχα, το νέο βιβλίο της Jannie Ho δείχνει την κοτοπουλίτσα Τσίου Τσίου να ψάχνει να βρεις τον Λαγό του Πάσχα στον κήπο, τον λαχανόκηπο, το κουκλόσπιτο ή το δάσος κι όσο ψάχνει να τον βρει συναντάει όλους της τους φίλους.

Η σειρά Ψάξε να βρεις των Εκδόσεων Ίκαρος είναι ιδανική για παιδάκια από ενός έτους (μην πω και πιό μικρά). Χάρη στην όμορφη εικονογράφισή τους και στα μικρά στιχάκια, σε συνδυασμό με την ευκαιρία που τους δίνει να ανακαλύψουν μόνα τους τα κρυμμένα στοιχεία που συμπληρώνουν την μεγάλη εικόνα, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με το βιβλίο και μαθαίνουν να αγαπούν το διάβασμα από πολύ μικρή ηλικία.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Ένα γράμμα

Μια τρυφερή ιστορία για τη μεταμορφωτική δύναμη του «Σ’ αγαπώ», τρυφερές καληνύχτες και πολλές συζητήσεις με μικρά παιδιά.