Η βιβλιοθήκη της Julie Andrews

Emma Walton Hamilton & Julie Andrews

H διάσημη Βρετανή ηθοποιός ξεκίνησε την Τετάρτη που μας πέρασε τη δική της σειρά podcasts μαζί με την κόρη της Emma Walton Hamilton. Οι δυο τους επιλέγουν κάθε εβδομάδα ένα βιβλίο και το διαβάζουν μαζί. H ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τις ταινίες “Η μελωδία της ευτυχίας” και “Μαίρη Πόπινς” θα διαβάζουν ένα βιβλίο τη φορά, ενώ δεν θα λείπουν εκλεκτοί καλεσμένοι, αλλά και οι απόψεις των παιδιών. Το podcast θα ανεβαίνει μία φορά την εβδομάδα.

Οταν έγινα μητέρα, μετέδωσα τη δική μου αγάπη για τα βιβλία στα παιδιά μου“, αναφέρει η Andrews και συνεχίζει: “Με την κόρη μου έχουν γράψει μαζί περισσότερα από 30 βιβλία για παιδιά και νέους αναγνώστες και το πάθος μας για τη δύναμη της αφήγησης, της γνώσης και της τέχνης παραμένει ζωντανό και δυνατό όπως την πρώτη φορά. Εχουμε την ελπίδα ότι οι ιστορίες και ιδέες που μοιραζόμαστε μέσω των podcasts θα προσφέρουν στις οικογένειες κάτι όμορφο να ακούσουν, θα εμπνεύσουν συζητήσεις με νόημα και θα αποτελέσουν πηγή λογοτεχνικής απόλαυσης και μάθησης“.

Το Julie’s Library θα ανανεώνεται κάθε Τετάρτη και στόχος της δημοφιλούς ηθοποιού είναι να ακούνε τα παιδιά μαζί με τους γονείς τα παραμύθια που διαβάζει με την κόρη της λίγο πριν πέσουν για ύπνο, πριν πουν – όπως χαρακτηριστικά ανέφερε “so long, farewell, auf Wiedersehen, good night“.

Πηγή

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ