Λέσχη Μυστηρίου Σέργουφ Χολμς: Το πιο viral μυστήριο!

Συγγραφέας: Isaac Palmiola
Εικονογράφηση: Nuria Aparicio
Μετάφραση: Τιτίνα Σπερελάκη
Εκδόσεις: Διόπτρα
Ηλικίες: 7+

Φτάσαμε κιόλας στα 19! Δεκαεννέα βιβλία αποτελούν τη σειρά μυστηρίου Σέργουφ Χολμς και αυτό από μόνο του δείχνει ότι τα παιδιά λατρεύουν τον Σέργουφ και την παρέα του!

Στη νέα αυτή περιπέτεια, κάποιος οργάνωσε ένα challenge! Μια πρόκληση για χορό και διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσεως με τη βοήθεια μιας διάσημης Τικτόκερ. Στο πάρτι, όμως, συνέβη κάτι αναπάντεχο: όλοι οι καλεσμένοι εξαφανίστηκαν! Ποιος οργάνωσε άραγε το πάρτι, γιατί ήταν μασκοφορεμένος και τι συνέβη στους καλεσμένους; Οι ντετέκτιβ θα κάνουν τα πάντα για να βρουν τη λύση στο μυστήριο και να αποκαλύψουν ποιος κρύβεται πίσω από τη μάσκα.

Ο Isaac Palmiola εξελίσσεται σε μετρ του είδους της λογοτεχνίας μυστηρίου για παιδιά. Οι μικρές σε έκταση με πλούσια στοιχεία εικονογράφησης ιστορίες του κεντρίζουν το ενδιαφέρον των μικρών αναγνωστών, που τώρα δειλά δειλά αφήνονται να χαθούν στη μαγεία της ανάγνωσης. Ιστορίες γεμάτες περιπέτεια, στοιχεία που περιμένουν να ανακαλυφθούν, δράστες που σίγουρα θα αποκαλυφθούν και κυρίως χιούμορ αλλά και πολλές ανατροπές αποτελούν τα βασικά συστατικά της επιτυχίας της σειράς «Λέσχη Μυστηρίου Σέργουφ Χολμς».

Οι ντετεκτιβίστικες ιστορίες πάντα κέντριζαν το αναγνωστικό ενδιαφέρον των παιδιών και εδώ ο συνδυασμός κειμένου και εικόνας κάνουν τα βιβλία του Παλμιόλα ακαταμάχητα. Και όχι άδικα.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Σειρά Ντετέκτιβ Νιαουρό

Μια νέα σειρά βιβλίων του διάσημου συγγραφέα παιδικών βιβλίων Πιερντομένικο Μπακαλάριο καλεί τους μικρούς αναγνώστες να βυθιστούν στον κόσμο της