Πάρκο Στράτφορντ: Ρωμαίος και Ιουλιέτα

stratfornd

Κείμενα: Ian Lendler

Εικονογράφηση: Zack Giallongo

Συμπληρωματική εικονογράφηση ελληνικής εκδοσης: Παν Παν

Απόδοση: Απόστολος Ζαρρής

Εκδόσεις: Polaris

Χρονιά έκδοσης: 2015

Ηλικίες: 7+

 

Αν ψάχνεις τον καλύτερο τρόπο για να γνωρίσει το παιδί σου τον Σαίξπηρ, τότε βρήκαμε το καλύτερο βιβλίο για σένα! Ξεκαρδιστικό μέχρι δακρύων, με έξυπνους διαλόγους που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον του μικρού αναγνώστη αμείωτο μέχρι την τελευταία σελίδα, πρωταγωνιστές ζώα αντί για ανθρώπους και μια καταπληκτική εικονογράφηση που κάνει τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα προσιτό σε παιδιά ηλικίας Δημοτικού.

Ολα διαδραματίζονται στο ζωολογικό κήπο του Πάρκου Στράτφορντ, το βράδυ, αφού κλείσουν οι πύλες για το κοινό. Μόλις οι φύλακες κλειδώσουν τις πόρτες και φύγουν για τα σπίτια τους, τα ζώα βγαίνουν από τα κλουβιά τους και ανεβαίνουν στο θεατρικό σανίδι για να ερμηνεύσουν το αριστούργημα του Σαίξπηρ. Το Πάρκο Στράτφορντ – Ο Θίασος του Μεσονυχτίου παρουσιάζει: Ρωμαίος και Ιουλίετα είναι ίσως η πιό ξεκαρδιστική εκδοχή της πιό ρομαντικής ιστορίας του κόσμου.

Κατάλληλο και για αναγνώστες άνω των 7 ετών!

 

Στην ίδια σειρά κυκλοφορεί και το βιβλίο

Πάρκο Στράτφορντ – Ο Θίασος του Μεσονυχτίου παρουσιάζει: Μάκμπεθ

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Λύκοι στο χιόνι

Η Φιο και η μητέρα της ζουν ολομόναχες στα δάση της Ρωσίας, με μόνη συντροφιά τους λύκους τους. Όταν ο Ρωσικός Στρατός τις απειλεί με δολοφονική εχθρότητα και αρπάζουν τη μητέρα της, η Φιο και οι λύκοι της δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να το σκάσουν. Στην πορεία τους προς την Αγία Πετρούπολη μια ομάδα παιδιών που συνεχώς μεγαλώνει ενώνεται μαζί τους.

Μικρή βιβλιοθήκη για νεαρά ανήσυχα πνεύματα

Μία νέα σειρά με βιβλία γνώσεων, ένα πολύτιμο εγκυκλοπαιδικό εργαλείο με την εγγύηση του Oxford University Press. Ειδικοί σε κάθε επιστημονικό πεδίο γράφουν με τρόπο κατανοητό που εισάγει τα παιδιά σε κάθε θέμα μέσα σε λίγες σελίδες.