Προδημοσίευση: Ντετέκτιβ Νιαουρό

Μια νέα σειρά βιβλίων του διάσημου συγγραφέα παιδικών βιβλίων Πιερντομένικο Μπακαλάριο καλεί τους μικρούς αναγνώστες να βυθιστούν στον κόσμο της περιπέτειας, παρακολουθώντας την πορεία εξιχνίασης της εκάστοτε υπόθεσης, ενώ παράλληλα να γνωρίσουν τα ζωάκια που πρωταγωνιστούν στην ιστορία.

Πρωταγωνιστής ο Ντετέκτιβ Νιαουρό, ένας τετραπέρατος γάτος που προσπαθεί να λύσει τα μυστήρια που του αναθέτουν! Η σειρά βασίζεται στην εναλλαγή αφήγησης και διαλόγων κόμικ σε συνδυασμό με τη ρεαλιστική εικονογράφηση, κάτι που δημιουργεί ένα «υβριδικό» είδος κειμένου, που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των παιδιών με την πρωτοτυπία, την αμεσότητα και τη ζωντάνια του και είναι ιδανικά για παιδιά που τώρα κατακτούν την ικανότητα της ανεξάρτητης ανάγνωσης.

Αύριο κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Διόπτρα τα δύο πρώτα βιβλία, Ο Ντετέκτιβ Νιαουρό και τα κλεμμένα κοσμήματα και το Ο Ντετέκτιβ Νιαουρό και το μυστήριο του ενυδρείου σε μετάφραση της Δήμητρας Δότση και η Κόκκινη Αλεπού σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε μια πρώτη γεύση από το βιβλίο Νο1 της σειράς, το Ο Ντετέκτιβ Νιαουρό και τα κλεμμένα κοσμήματα.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ