Προδημοσίευση: Η πίσω αυλή

Κυκλοφορεί τη Δευτέρα 9 Μαΐου το νέο βιβλίο της Μαρίας Δασκαλάκη, η οποία με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από την καταστροφή της Σμύρνης, προσθέτει ακόμα ένα ακόμα βιβλίο στην επιτυχημένη σειρά βιβλίων για παιδιά “Μυστική αποστολή“. Στο βιβλίο Η πίσω αυλή παρουσιάζονται αφηγήσεις μιας εποχής μακρινής, η ιστορία της Σμύρνης και της καταστροφής της. Πρωταγωνίστρια είναι η Ζωή, ένα κορίτσι στην προεφηβεία, που μετακομίζει με την οικογένειά της στη Νάξο, τόπο καταγωγής της μητέρας της. Εκεί ανακαλύπτει ένα νησί που θα λατρέψει, μαθαίνει την ιστορία των προ-προ-γιαγιάδων τους, από τον τόπο καταγωγής τους, τη Σμύρνη, ενώ παράλληλα προσπαθεί να αποδεχτεί το σώμα της ως άτομο με αναπηρία.

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το δεύτερο κεφάλαιο του νέου βιβλίου της Μαρίας Δασκαλάκη, που θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαΐου από τις Εκδόσεις Μίνωας. Το πρώτο κεφάλαιο μπορείτε να το διαβάστε στο επισημο site του εκδότη.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Προδημοσίευση: Ντετέκτιβ Νιαουρό

Μια νέα σειρά βιβλίων του διάσημου συγγραφέα παιδικών βιβλίων Πιερντομένικο Μπακαλάριο καλεί τους μικρούς αναγνώστες να βυθιστούν στον κόσμο της