Προδημοσίευση: Μια ιστορία χωρίς κλισέ

Ο Davide Cali είναι ένας αν όχι από τους πιο σημαντικούς συγγραφείς παιδικών βιβλίων αυτή τη στιγμή στον κόσμο, σίγουρα ο άνθρωπος που καταφέρνει να μεταφέρει το χιούμορ του στις ιστορίες που δημιουργεί. Εδώ, στο “Μια ιστορία χωρίς κλισέ!”, που κυκλοφορεί τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος (μτφρ. Σοφία Παλάκη), ο Cali μας διηγείται την ιστορία ενός ιππότη που…

– Α, όχι! Νισάφι με τους ιππότες που πάνε να σώσουν τις πριγκίπισσες! Αυτό είναι ένα παλαιολιθικό κλισέ! Οι πριγκίπισσες μπορούν μια χαρά να σώσουν μόνες τους τον εαυτό τους!

Ο Cali, λοιπόν, δημιουργεί μαζί με την εικονογράφο Anna Aparicio Catala ένα απολαυστικό εικονογραφημένο βιβλίο που μας δείχνει –επιτέλους– πώς να φτιάχνουμε μια ιστορία χωρίς κλισέ.

Μέχρι να το πάρετε στα χέρια σας τη Δευτέρα, η Κόκκινη Αλεπού προδημοσιεύει την αρχή του, για να πάρετε μια μικρή γεύση.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Προδημοσίευση: Ντετέκτιβ Νιαουρό

Μια νέα σειρά βιβλίων του διάσημου συγγραφέα παιδικών βιβλίων Πιερντομένικο Μπακαλάριο καλεί τους μικρούς αναγνώστες να βυθιστούν στον κόσμο της