Προδημοσίευση: Πάρτι στο ποτάμι

Η Φτερωτή νιώθει το πιο τυχερό παιδί στον κόσμο. Έχει έναν μπαμπά εξερευνητή, έναν μπαμπά ζαχαροπλάστη κι έναν μπαμπά παραμυθά. Τα παιδιά στο σχολείο, όμως, δε μοιράζονται τον ενθουσιασμό της και την κοροϊδεύουν. Οι μπαμπάδες τότε σκέφτονται να ενώσουν τα χαρίσματά τους για να βοηθήσουν τη Φτερωτή. Θα τα καταφέρουν;

Η Χριστίνα Αποστολίδη, στο τέταρτο βιβλίο της για παιδιά και το τρίτο σε συνεργασία με τον εικονογράφο Σεραφείμ Στρουμπή, γράφει για την οικογένεια όποια μορφή κι αν έχει αυτή, την αποδοχή, την αγάπη και τη φιλία μέσα από την ιστορία της Φτερωτής. Η ίδια η συγγραφέας το αφιερώνει σε όλους όσοι προσπαθούν να μείνουν πιστοί στον εαυτό τους, παρά την απόρριψη και τη μοναξιά, αλλά και σε εκείνους που ανοίγουν το μυαλό και την καρδιά τους στο διαφορετικό. Λίγο πριν βγει στα βιβλιοπωλεία, η Κόκκινη Αλεπού εξασφάλισε και δημοσιεύει ένα μέρος του, για να πάρετε μια γεύση.

Παρακάτω ακολουθεί και το τραγούδι του βιβλίου

Στίχοι / Μουσική : Χριστίνα Αποστολίδη
Φωνητικά : Μαρία Καριωτάκη, Νίκος Βογιατζάκης
Ακουστική & Ηλεκτρική Κιθάρα / Μπάσο : Νίκος Βογιατζάκης
Δημιουργική Ενορχήστρωση / Προγραμματισμός / Μίξη : Νίκος Βογιατζάκης
Παραγωγή : Mad Hat Music
Εικονογράφηση : Σεραφείμ Στρουμπής
Βίντεο : Χρήστος Γεωργής

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Προδημοσίευση: Η απίστευτα αποτυχημένη φιλία της Λότι Μπρουκς

Λίγες ώρες πριν κυκλοφορήσει σε όλα τα βιβλιοπωλεία το δεύτερο βιβλίο με πρωταγωνίστρια τη Λότι Μπρουκς, μαθαίνουμε τα πάντα το σχεδόν 12χρονο κορίτσι και απαντάμε στο ερώτημα γιατί τα παιδιά την αγαπούν τόσο πολύ.

Προδημοσίευση: Η επιστροφή του κόμη Δράκουλα και το μυστήριο με τις νυχτερίδες

Οι Κατάσκοποι της Γεωγραφίας ταξιδεύουν στον κόσμο και με την εφαρμογή Πορτολάνος λύνουν παράξενα μυστήρια! Στο τρίτο βιβλίο της σειράς με τίτλο “Η επιστροφή του κόμη Δράκουλα και το μυστήριο με τις νυχτερίδες”, που υπογράφει η Λίνα Μουσιώνη, σε εικονογράφηση Λίλας Καλογερή, γνωρίζουμε τον Ιάσωνα, ο οποίος πρόκειται να περάσει το καλοκαίρι μαζί με την υπεροπτική και φιλάρεσκη αδελφή του Κλαίρη στη μεσαιωνική πόλη Σιγκισοάρα, κοντά στα Καρπάθια Όρη.

Προδημοσίευση: Ο Mr Chem και η απόλυτη επιστημονική πρόκληση

Ο Παντελής, η Έλενα και ο Φίλιππος γίνονται ομάδα και προσπαθούν να υλοποιήσουν τα 10 πειράματα-έκπληξη του αγαπημένου τους επιστήμονα Mr Chem. O χρόνος πάντα τους πιέζει, όπως και οι ανταγωνίστριες ομάδες που κυνηγούν το έπαθλο του διαγωνισμού. Καθώς ο Μίλτος από την αντίπαλη ομάδα και η Έλενα αλληλοβοηθιούνται, η αξία της φιλίας και της συνεργασίας αναδύονται μέσα από το πιο πρωτότυπο επιστημονικό ταξίδι που έχει γίνει ποτέ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.