Προδημοσίευση: Σχολή κατασκόπων – Μυστική υπηρεσία

Κυκλοφορεί αύριο Τετάρτη 19 Ιανουαρίου το πέμπτο βιβλίο της σειράς «Μυστική Ακαδημία Κατασκόπων» του Στούαρτ Γκιμπς. Η πρώτη ατομική αποστολή του Μπεν Ρίπλεϊ είναι να αποτρέψει την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του προέδρου των ΗΠΑ διεισδύοντας στον Λευκό Οίκο και εντοπίζοντας τον πράκτορα του εχθρού. Θα τα καταφέρει άραγε;

Η σειρά Μυστική Ακαδημία Κατασκόπων με πρωταγωνιστή τον τετραπέρατο Μπεν Ρίπλεϊ κυκλοφορεί σε 15 χώρες και τα βιβλία της έχουν διαβαστεί από περισσότερα από 2 εκατομμύρια παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο. Λίγο πριν η σειρά μεταφερθεί στον κινηματογράφο από την εταιρία 20th Century Fox, οι εκδόσεις Κλειδάριθμος κυκλοφορούν από αύριο το νέο βιβλίο της σειράς για παιδιά από 9 ετών και πάνω, με τίτλο “Μυστική Υπηρεσία”, σε μετάφραση της Πετρούλας Γαβριηλίδου.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το πρώτο κεφάλαιο του νέου βιβλίου.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Προδημοσίευση: Η απίστευτα αποτυχημένη φιλία της Λότι Μπρουκς

Λίγες ώρες πριν κυκλοφορήσει σε όλα τα βιβλιοπωλεία το δεύτερο βιβλίο με πρωταγωνίστρια τη Λότι Μπρουκς, μαθαίνουμε τα πάντα το σχεδόν 12χρονο κορίτσι και απαντάμε στο ερώτημα γιατί τα παιδιά την αγαπούν τόσο πολύ.

Προδημοσίευση: Η επιστροφή του κόμη Δράκουλα και το μυστήριο με τις νυχτερίδες

Οι Κατάσκοποι της Γεωγραφίας ταξιδεύουν στον κόσμο και με την εφαρμογή Πορτολάνος λύνουν παράξενα μυστήρια! Στο τρίτο βιβλίο της σειράς με τίτλο “Η επιστροφή του κόμη Δράκουλα και το μυστήριο με τις νυχτερίδες”, που υπογράφει η Λίνα Μουσιώνη, σε εικονογράφηση Λίλας Καλογερή, γνωρίζουμε τον Ιάσωνα, ο οποίος πρόκειται να περάσει το καλοκαίρι μαζί με την υπεροπτική και φιλάρεσκη αδελφή του Κλαίρη στη μεσαιωνική πόλη Σιγκισοάρα, κοντά στα Καρπάθια Όρη.

Προδημοσίευση: Ο Mr Chem και η απόλυτη επιστημονική πρόκληση

Ο Παντελής, η Έλενα και ο Φίλιππος γίνονται ομάδα και προσπαθούν να υλοποιήσουν τα 10 πειράματα-έκπληξη του αγαπημένου τους επιστήμονα Mr Chem. O χρόνος πάντα τους πιέζει, όπως και οι ανταγωνίστριες ομάδες που κυνηγούν το έπαθλο του διαγωνισμού. Καθώς ο Μίλτος από την αντίπαλη ομάδα και η Έλενα αλληλοβοηθιούνται, η αξία της φιλίας και της συνεργασίας αναδύονται μέσα από το πιο πρωτότυπο επιστημονικό ταξίδι που έχει γίνει ποτέ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.