Προδημοσίευση: Σχολή κατασκόπων – Μυστική υπηρεσία

Κυκλοφορεί αύριο Τετάρτη 19 Ιανουαρίου το πέμπτο βιβλίο της σειράς «Μυστική Ακαδημία Κατασκόπων» του Στούαρτ Γκιμπς. Η πρώτη ατομική αποστολή του Μπεν Ρίπλεϊ είναι να αποτρέψει την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του προέδρου των ΗΠΑ διεισδύοντας στον Λευκό Οίκο και εντοπίζοντας τον πράκτορα του εχθρού. Θα τα καταφέρει άραγε;

Η σειρά Μυστική Ακαδημία Κατασκόπων με πρωταγωνιστή τον τετραπέρατο Μπεν Ρίπλεϊ κυκλοφορεί σε 15 χώρες και τα βιβλία της έχουν διαβαστεί από περισσότερα από 2 εκατομμύρια παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο. Λίγο πριν η σειρά μεταφερθεί στον κινηματογράφο από την εταιρία 20th Century Fox, οι εκδόσεις Κλειδάριθμος κυκλοφορούν από αύριο το νέο βιβλίο της σειράς για παιδιά από 9 ετών και πάνω, με τίτλο “Μυστική Υπηρεσία”, σε μετάφραση της Πετρούλας Γαβριηλίδου.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το πρώτο κεφάλαιο του νέου βιβλίου.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Προδημοσίευση: Το μεσαιωνικό κάστρο και οι γίγαντες του Ουρανού

Από το Μαχνάταν, στη Ρουμανία και από εκεί στη μακρινή Ιαπωνία, για να γυρίσουμε στη γειτονιά μας, στην Ιταλία και να κάνουμε μια στάση στη Γαλλία, με αφορμή το νέο βιβλίο της σειράς “Οι Κατάσκοποι της Γεωγραφίας”. Το έκτο βιβλίο με τίτλο “Το μεσαιωνικό κάστρο και οι γίγαντες του Ουρανού” είναι γραμμένο από την Άννα Κοντολέων και εικονογραφημένο, όπως όλα της σειράς, από τη Λίλα Καλογερή.

Προδημοσίευση: Ντετέκτιβ Νιαουρό

Μια νέα σειρά βιβλίων του διάσημου συγγραφέα παιδικών βιβλίων Πιερντομένικο Μπακαλάριο καλεί τους μικρούς αναγνώστες να βυθιστούν στον κόσμο της περιπέτειας, παρακολουθώντας την πορεία εξιχνίασης της εκάστοτε υπόθεσης, ενώ παράλληλα να γνωρίσουν τα ζωάκια που πρωταγωνιστούν στην ιστορία.