Προδημοσίευση: Σχολή σκιέρ κατασκόπων

image description

ΠΡΟΣ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ: Μπεν Ρίπλεϊ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Επιχείρηση Χιονισμένο Κουνέλι. Η πρώτη σου επίσημη αποστολή στη CIA είναι να αναχαιτίσεις τις παράνομες δραστηριότητες του διεθνούς κακοποιού Λίο Σανγκ. 

ΣΤΟΧΟΙ:
1. Γράψου στη σχολή σκι και γίνε φίλος με την κόρη του Σανγκ –αλλά μόνο φίλος, μη σου μπαίνουν ιδέες. Άσε τα κόλπα για τις χιονοδρομικές πίστες.
2. Έχε τον νου σου μήπως εμφανιστούν διάφοροι που δεν περιμένεις και αποκαλυφθεί η μυστική σου ταυτότητα.
3. Ανακάλυψε τα αποτρόπαια σχέδια του Σανγκ και κάνε ό,τι χρειαστεί για να τα σταματήσεις.
4. Προσπάθησε να μη φας τα μούτρα σου μπροστά σε κανένα όμορφο κορίτσι κατάσκοπο που σου αρέσει. Α, και όπως πάντα, κάνε ό,τι μπορείς για να μη σκοτωθείς.

Μπορεί αλήθεια ένας σπασίκλας να μεταμορφωθεί σε αστέρι της κατασκοπείας; Η σειρά κατασκοπικών βιβλίων για παιδιά του Stuart Gibbs, που έχει μεταφραστεί και κυκλοφορεί σε 15 χώρες, λέει “ναι”!. Λίγες ημέρες πριν δούμε το τέταρτο βιβλίο της σειράς να κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία, η Κόκκινη Αλεπού σε συνεργασία με τις εκδόσεις Κλειδάριθμος παρουσιάζει σε προδημοσίευση το πρώτο κεφάλαιο. Υπενθυμίζουμε ότι τα βιβλία της σειράς του Gibbs έχουν διαβαστεί από 2 εκατομμύρια παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ πρόκειται να μεταφερθεί και στον κινηματογράφο από την 20th Century Fox. Ο Stuart Gibbs έχει χαρακτηριστεί ως New York Times best selling συγγραφέας νεανικής λογοτεχνίας, ενώ το Σχολή Κατασκόπων, το πρώτο της σειράς, υπήρξε υποψήφιο για το Βραβείο Edgar Allan Poe στην κατηγορία «Νεανικό βιβλίο».

Η μετάφραση του βιβλίου είναι της Πετρούλας Γαβριηλίδου.

[flipbook pdf=”https://kokkinialepou.gr/wp-content/uploads/2021/02/kataskopoi_compressed-2.pdf” title=”Σχολή Σκιέρ Κατασκόπων” theme=”light”]

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Προδημοσίευση: Ντετέκτιβ Νιαουρό

Μια νέα σειρά βιβλίων του διάσημου συγγραφέα παιδικών βιβλίων Πιερντομένικο Μπακαλάριο καλεί τους μικρούς αναγνώστες να βυθιστούν στον κόσμο της