Προδημοσίευση: Σκουλήκι αγαπάει Σκουλήκι

Μια ιστορία αγάπης που ανατρέπει κάθε στερεότυπο. Όταν ένα σκουλήκι συναντάει ένα ξεχωριστό σκουλήκι και ερωτεύονται, ξέρετε τι γίνεται μετά; Παντρεύονται! Αλλά οι φίλοι τους θέλουν να μάθουν: ποιος θα φορέσει το νυφικό; Και ποιος θα φορέσει το κοστούμι; Η απάντηση είναι μία: Δεν έχει σημασία, γιατί… Σκουλήκι αγαπάει Σκουλήκι. Ένα γλυκό εικονογραφημένο βιβλίο που υμνεί την αγάπη σε όλες τις υπέροχες μορφές της. Το βιβλίο, που έχει τιμηθεί με τα βραβεία Minnesota Book Award for Children’s Literature και Charlotte Huck Award Honoree και έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές από μεγάλα Μέσα, όπως οι New York Times, το Publishers Weekly και το School Library Journal, κυκλοφορεί και στα ελληνικά, σε μετάφραση Ηλιάνας Αγγελή. O J.J. Austrian, ο συγγραφέας του βιβλιου, διατηρεί ένα έξαιρετικό site μέσα από το οποίο επικοινωνεί με γονείς για διάφορα θέματα, ενώ ο Mike Curato, ο εικονογράφος του βιβλίου, είναι γνωστός και για τη σειρά παιδικών βιβλίων με πρωταγωνιστή τον μικρό Έλιοτ, που έχουμε δεί στα ελληνικά από τον Κλειδάριθμο.

Η Κόκκινη Αλεπού προδημοσιεύει αποκλειστικά ένα μέρος του βιβλίου το οποίο θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος στην αγορά την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020.

[flipbook pdf=”https://kokkinialepou.gr/wp-content/uploads/2020/06/Wormlovesworm_merged.pdf” title=”Σκουλίκι αγαπάει σκουλίκι” theme=”light”]

 

 

 

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Προδημοσίευση: Το μεσαιωνικό κάστρο και οι γίγαντες του Ουρανού

Από το Μαχνάταν, στη Ρουμανία και από εκεί στη μακρινή Ιαπωνία, για να γυρίσουμε στη γειτονιά μας, στην Ιταλία και να κάνουμε μια στάση στη Γαλλία, με αφορμή το νέο βιβλίο της σειράς “Οι Κατάσκοποι της Γεωγραφίας”. Το έκτο βιβλίο με τίτλο “Το μεσαιωνικό κάστρο και οι γίγαντες του Ουρανού” είναι γραμμένο από την Άννα Κοντολέων και εικονογραφημένο, όπως όλα της σειράς, από τη Λίλα Καλογερή.

Προδημοσίευση: Ντετέκτιβ Νιαουρό

Μια νέα σειρά βιβλίων του διάσημου συγγραφέα παιδικών βιβλίων Πιερντομένικο Μπακαλάριο καλεί τους μικρούς αναγνώστες να βυθιστούν στον κόσμο της περιπέτειας, παρακολουθώντας την πορεία εξιχνίασης της εκάστοτε υπόθεσης, ενώ παράλληλα να γνωρίσουν τα ζωάκια που πρωταγωνιστούν στην ιστορία.