Προδημοσίευση: Στις σκούπες αδερφές μου, στις σκούπες!

Σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί το δεύτερο βιβλίο της σειράς Οι μάγισσες δεν πιστεύουν στα δάκρυα, της Βίβιαν Ινώ Τσαμαδού και η Ρεγγίνα, η Ρόζα και η Νόρα, προσπαθώντας να λύσουν το μυστήριο με τον Δημήτριο Μαγισσόπουλο, θα βρεθούν να ταξιδεύουν ως τον Βόρειο Πόλο. Στο περιπετειώδες ταξίδι τους με αερόστατο συναντούν δύο πανέξυπνους μικρούς μάγους, αλλά και τον σελέμπριτι καραμάγο Τιμολέοντα Μπουφ. Το ταξίδι τους επιφυλάσσει πολλά απρόοπτα, και μια μεγάλη έκπληξη.

Η σειρά παιδικών βιβλίων Οι μάγισσες δεν πιστεύουν στα δάκρυα αφορά τις περιπετειες μικρών μάγων και μαγισσών στη σύγχρονη Ελλάδα. Η ατρόμητη Ρεγγίνα, η σοβαρή Ρόζα και η σκανταλιάρα Νόρα είναι αδελφές μέλη όλες μιας αγαπημένης οικογένειας με αξίες, αισιοδοξία και θάρρος. Η μητέρα τους Ισαβέλλα Φράγκου, κατάγεται από την Πριγκιπέσσα Ιζαμπώ του κάστρου της Καλαμάτας. Η αφήγηση περιέχει αναφορές στην κλασική λογοτεχνία, αλλά και σε σύγχρονα βιβλία και ταινίες, από τον Τρελαντώνη μέχρι τον Χάρι Πότερ και τον Φίλιπ Πούλμαν. Η σειρά απευθύνεται σε παιδιά από 7 ετών και σε ενήλικες που αγαπούν τις ιστορίες μυστηρίου, φαντασίας και χιούμορ.

Το “Στις σκούπες αδερφές μου, στις σκούπες!” εικονογραφήθηκε – όπως και το πρώτο βιβλίο της σειράς – από την Κατερίνα Σισκοπούλου και κυκλοφορούν και τα δύο από τις Εκδόσεις Μάρτης.

Παρακάτω, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από ένα απόσπασμα του δεύτερου βιβλίου της σειράς.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Προδημοσίευση: Ντετέκτιβ Νιαουρό

Μια νέα σειρά βιβλίων του διάσημου συγγραφέα παιδικών βιβλίων Πιερντομένικο Μπακαλάριο καλεί τους μικρούς αναγνώστες να βυθιστούν στον κόσμο της